SPR TIM

10% popusta na online personalne treninge sa SPR timom


SPR Team (Science for Performance and Rehab) sarađuje sa Fitpass-om sa ciljem da edukuje vežbače kako na pravi način da pristupe treningu i zdravom stilu života. I zato svim aktivnim korisnicima FITPASS-A SPR TEAM daje 10% popusta na personalne online treinge.

2 Konsultacije

ZAŠTO SPR TEAM?

Njihov cilj je da pristupe svakom klijentu pojedinačno, uz cilj da ga edukuju i obuče tehnikama pravilnih pokreta. U radu sa rekreativcima, kao i sa sportistima, kombinujući nauku i praksu, njihovi treneri omogućiće dostizanje najviših performansi. Kroz proces koji je pre svega detaljan, od dijagnostike do realizacije trenažnog programa, insistiraju na tome da klijenti vrše konstantnu evaluaciju trenažnog procesa kako bi aktivno učestovali u dostizanju svojih ciljeva. Na taj način mogu pratiti progres i dostići vrhunac u kvalitetu trenažnog plana.

ZAŠTO ONLINE PERSONALNI TRENINZI?

1U7A6775 Personal 3 Meseca

Gde god da se nalazite i u kojoj god teretani da volite da trenirate, SPR Tim Vam nudi opciju online treninga koji se sprovode putem njihove mobilne aplikacije. Treneri će vam osmisliti jedinstveni program treninga koji možete ispratiti na svom mobilnom telefonu uz još mnoge zanimljive funkcionalnosti koje aplikacija nudi. Prednosti online vođenih treninga su:

  • možete da trenirate u bilo koje doba dana koje vam odgovara
  • možete da trenirate gde god vam odgovara (u omiljenoj teretani, kod kuće, napolju)
  • pristupačniji su od uživo vođenih treninga

Za više informacija o samim treninzima, dinamici, ceni i svim ostalim pitanjima, kontakirajte ih putem email-a ili telefona koje možete naći ovde.


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.