Planet Bike

Planet Bike vam daje 10% popusta na sve proizvode


Do sad ste sigurno čuli za Planet Bike. Međutim, pored bicikala, oni su adresa i za sve ljubitelje boravka u prirodi i fitnes aktivnosti. Tako u njihovim radnjama možete naći:

  • Bicikle, rezervne delove i opremu za bicikle
  • Ski opremu, snowboard program, klizaljke, sanke
  • Fitnes sprave i raznovrsne proizvode za fitnes
  • Rolere, trotinete i skejtbordove
  • Opremu za planinarenje i boravak u prirodi
  • Lifestyle odeću i obuću

Popust važi na sve proizvode koji nisu na sniženju.*

Zato što tu možete nabaviti sve što vam treba da boravak u prirodi bude kvalitetniji, a rezultati treninga bolji

Planet Bike svim korisncima Fitpass članarine daje 10% popusta na sve artikle u njihovoj ponudi.*

Da biste ostvarili popust potrebno je da na kasi u bilo kojoj njhovoj radnji pokažete Fitpass aplikaciju sa aktivnom članarinom.

Planet Bike Salewa Outdoor

U njihovoj fabrici u Kruševcu proizvode bicikle pod sopstvenim robnim markama Polar i Booster, a u Planet Bike radnjama možete naći i poznate robne marke: Scott, Continental, Elan, Nordica, Salewa, Dainese, Völkl, Dalbello, Oakley, Look, Syncros, Fizik, Kettler, Elite, Brooks, Body Sculpture, Saris, Selle Royal, Rollerblade, Infini, Swiss Stop, Weldtite, Polisport, Poivre Blanc, Northwave, Uvex, Geosmina, Zefal i druge.

Njihove prodavnice se nalaze u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Čačku, Leskovcu, Novom Pazaru, na Zlatiboru, Kopaoniku i Staroj planini. Spisak radnji sa adresama i kontakt telefonima možete naći ovde.
U sklopu svake prodavnice radi specijalizovan servis za održavanje bicikala, ski opreme i fitnes sprava. Takođe, na skoro svim lokacijama postoji i ski rental, specijalizovana služba za iznajmljivanje ski opreme.

Planet Bike Prodavnica Zlatibor

Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.