Screenshot 2023 06 23 At 11.24.21

10% popusta u DechkoTzar radnjama


Jedan od omiljenih lokalnih brendova koji je postao sastavni deo ormara različitih generacija je od nedavno i deo Fitpass Kluba!

Svi Fitpass korisnici sa aktivnom članarinom moći će da ostvare popust od 10% na sve DechkoTzar proizvode, u obe radnje, Gračaničkoj 16 i Baba Višnjinoj 26.

Popust ne važi na druge brendove koje možete naći u radnji. Prilikom kupovine, bitno je da na kasi pokažete svoju aktivnu članarinu u Fitpass aplikaciji i popust će vam biti odobren.

A kako je krenula DechkoTzar priča? Na ideju dva brata, grafiti majstora, koji su 2001. godine napravili prvi crtež za logo želeći da naprave udobnu garderobu za svaki dan sa prepoznatljivim vizuelnim identitetom. DechkoTzar postaje deo urbane kulture i pored majica u svoju ponudu uvode i dukeseve, kačkete, novčanike, veš, peškire za plažu i druge aksesoare.

Deckotzar majice

Pored specifičnog dizajna, koji koketira sa lokalnim odličjima (varijacije na temu specifičnosti Beograda, serija sa rekama Srbije itd.) ono što ih izdvaja jeste kvalitet izrade i izbor materijala.

Pored radnje u Gračaničkoj, nedavno je otvorena i radnja na Vračaru, u Baba Višnjinoj 26 koja je povezana sa Mandarina Cake shop-om, pa ćete imati jedinstvenu priliku da uz kupovinu probate i nešto slatko.

Detchko tzar

Radno vreme radnji možete naći na njihovom sajtu ili ih kontaktirajte putem telefona:

Gračanička 16 +381 63 7600298

Baba Višnjina 26 +381 60 7600398


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.