Homolje Mountains Veliki Vukan 5

10% popusta za Explore Serbia ture


Ako ste ljubitelji avantura, aktivnog odmora, boravka u prirodi, u potrazi ste za novim iskustvima, izazovima ili idejama za team building, onda bi trebalo da obratite pažnju na Explore Serbia turističku agenciju.

Pored sjajne ponude za za avanturistički i seoski turizam Srbije i Balkana posebno raduje da su svim korisnicima Fitpass članarina omogućili 10% popusta na ture u njihovoj organizaciji (pešačke, planinarske ture, via ferrata Kablar) i 5% popusta za aktivnosti kao što su kanjoning, kajak, paraglajding.

Popust ostvarujete tako što prilikom plaćanja naglasite da imate aktivnu Fitpass članarinu koja je vidljiva u vašoj Fitpass aplikaciji.


Na njihovim turama možete doživeti izazov, avanturu i autentična iskustva, protkana tradicijom i ukusnom domaćom hranom. Kreiraju i organizuju ture koje su kombinacija više aktivnosti (rafting, pešačenje, planinarenje, biciklizam, kajaking, kanjoning, penjanje, itd.) sa smeštajem i ishranom uglavnom u seoskim domaćinstvima.

Ture nisu bazirane samo na aktivnostima u prirodi, već obuhvataju i obilazak kulturno-istorijskih spomenika i upoznavanje sa tradicijom. U opisu tura uvek stoji napomena što se tiče kategorije i napora koji se savladava. U većini slučajeva, radi se o rekreativnim turama sa aktivnostima koje može svako da izvede.

Više informacija o turama i kako da ih zakažete vidite na sajtu: https://explore-serbia.rs/. Da budete u toku sa aktuelnostima, planiranim aktivnostima ali i na izvoru inspiracije za kreiranje svoje avanture tu je i Explore Serbia instagram strana.


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.