Fenix centar

Do 15% popusta na usluge rehabilitacionog centra Fenix


Fenix je jedini rehabilitacioni centar koji pored ostalih usluga nudi i specijalni Fenix tretman, namenjen wellbeing-u zaposlenih.

Smešten je u prijatnom ambijentu na Dedinju i nudi kombinaciju fizikalne medicine i rehabilitacije u cilju redukcije stresa, tenzije i bola u mišićima od dugotrajnog sedenja za radnim stolom, poboljšanja cirkulacije i jačanja čitavog organizma.

Za sve korisnike Fitpass članarine, Fenix centar je omogućio sledeće popuste:

  • Fizikalna terapija – 15%
  • Besplatan pregled fizioterapeuta

Da biste ostvarili popust, dovoljno je da prilikom posete pokažete svoju aktivnu Fitpass članarinu u aplikaciji.

Fenix centar

U današnje vreme predmet interesovanja kompanija postala je dobrobit zaposlenih koja se tiče njihovog mentalnog i fizičkog zdravlja. Svesni činjenice da burnout i stres mogu nepovoljno uticati na produktivnost tima, pa i kulturu kompanije, Fenix rehabilitacioni centar je tu da pomogne na najbrži i najkvalitetniji način. Pogodnosti programa za zaposlene su mnogobrojne – motivacija, povećanje poslovnih kapaciteta, jačanje imuniteta…

Pored brojnih usluga koje pružaju, posebno ističu inovativan Fenix tretman. Specijalno osmišljen i dostupan jedino kod njih, on predstavlja spoj najefikasnijih tehnika iz oblasti kiropraktike, osteopatije i manuelnih fizioterapeutskih metoda koje se prilagođavaju svakom klijentu ponaosob.

PDJ 0428 Pano

Svoj pregled ili tretman možete zakazati putem telefonađ 065 60 55 865 ili mailom fenixphysio@gmail.com. Radno vreme centra je od 8 do 20h radnim danima i od 8 do 16h subotom.


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.