AMG Sport Nutrition

AMG Sport Nutrition nudi 10% popusta

Želite da povećate energiju, skinete masne naslage, izgradite bolju mišićnu masu ili unapredite zdravstveno stanje? Suplementacija predstavlja idealnu dopunu ishrani koja će unaprediti sportske performanse i preventivno uticati na mnoge bolesti. AMG Sport Nutrition, sa šest prodavnica u Beogradu, predstavlja jednu od vodećih prodavnica najkvalitetnijih suplemenata u Srbiji. 

AMG Sport Nutrition

Suplementacija predstavlja idealnu dopunu ishrani koja će poboljšati generalno zdravstveno stanje, održati vitalnost i preventivno uticati na mnoge bolesti.

AMG Sport Nutrition, kroz intenzivnu saradnju sa najboljim firmama i predstavljajući najpoznatije svetske brendove, svojim klijentima može da ponudi široku ponudu proizvoda sa vrhunskim kvalitetom i najnižim cenama.

Svi proizvodi koji se nalaze u radnjama AMG Sport Nutrition-a su prošli detaljne analize na Vojnomedicinskoj akademiji i sve informacije koje pišu na deklaraciji su istinite – od zemlje u kojoj su proizvedeni do ovlašćenih uvoznika za zemlju Srbiju. Kvalitet je odlika kojom se ponose, zbog čega i propagiraju samo svetski poznate i proverene proizvođače koji čine 70% svetskog tržišta dodataka ishrani. Posebno su ponosni i što imaju mogućnost da po garantovano najnižim cenama ponude najkvalitetnije proizvode.

Proizvodi koje možete naći u AMG Sport Nutrition-u su od renomiranih proizvođača:

Posetite AMG Sport Nutrition prodavnice, odaberite željene suplemente i ostvarite 10% popusta uz FitPass karticu!
Popust se obračunava prilikom plaćanja računa i ne važi za proizvode koji su na akciji.

AMG Sport Nutrition

Leave a Reply

Your email address will not be published.