fiziomedic

Fizioterapeutska ambulanta Fiziomedic FitPass korisicima pruža 10-20% popusta na svoje usluge

Činjenica je ta da su prava leđa stub čovekove figure. Sa bolovima u kičmi smo se svi susretali, a koliko je važno da brinemo o svom celokupnom držanju shvatamo tek kad ti bolovi postanu uzročnici drugih zdravstvenih problema. Prva asocijacija na profesionalnost i kompetentnost u domenu fizikalne terapije i medicinske rehabilitacije jeste upravo ambulanta Fiziomedic, osnovana 2007. godine, sa ciljem pružanja zdravstvene nege u oblasti raznih koštano-zglobnih i nervno-mišićnih oboljenja, kao i fraktura, sportskih povreda i stanja nakon operativnih zahvata. Kao deo FitPass tima, pružena vam je mogućnost da se u potpunosti posvetite svom zdravlju i da samo od najkvalitetnijih stručnjaka koristite odgovarajuću pomoć.

 

fiziomedicViši fizioterapeut sa 37-godišnjim iskustvom, Miroslav Dimitrijević zajedno sa svojim timom (Nenad Piljak  i Ivana Stevanović), već 10 godina uspešno pomažu u otklanjanju bolova i primenjuju različite vidove terapija u skladu sa sertfikovanim tehnikama za pojedina stanja. Ova ambulanta je član Asocijacije kiropraktičara Srbije i Osteopatsko terapeutske asocijacije Srbije ”OSTEAS”. Takođe, član je Asocijacije privatnih zdravstvenih ustanova i privatnih praksi Srbije, što dovoljno govori o njenoj dobroj reputaciji.

Da li znate šta je Božanstvena masaža?

 

Da, dobro ste pročitali. Božanstvena masaža, ili izvorni naziv – Yumeiho, je zapravo japanska, terapijska metoda koja podrazumeva manuelno nameštanje kičme, zglobova tela, kompletnu akupresuru i delove japanske masaže, što obuhvata oko 100 zahvata. Bespotrebno je reći da su utisci svih pacijenata nakon ovog tretmana u potpunosti pozitivni. Sam Miroslav Dimitrijević, je bio učenik čuvenog Massayuki Saijonjija, od kojeg je usvojio celokupnu metodologiju gorepomenute terapijske metode. Kada ste osetili bol u određenoj regiji, u samoj ambulanti Fiziomedic ćete dobiti detaljan funkcionalan status na osnovu kojeg će vam biti dijagnostikovan odgovarajući tretman. Nakon toga, primenjuje se manuelna terapija koja predstavlja osnov kompletne fizikalne terapije i kineziterapijskih procedura.

 

shockwave-2Ono na šta je Fiziomedic naročito ponosan, jeste shockwave, aparat najnovije generacije, koji je zlata vredno sredstvo kod dugotrajne napetosti mišića, petnog trna, hroničnih bolova u stopalu i ostalih tegoba.

 

Oblasti delovanja same ambulante su mnogobrojne i obuhvataju:

  • prevenciju i lečenje kičmenog stuba i zglobova;
  • sportske povrede (uganuća, prelomi, iščašenja…);
  • neurološke bolesti;
  • reumatska stanja;
  • limfedeme;
  • deformitete kičme kod dece i omladine, kao i ostale zdravstvene probleme za koje ova ambulanta uvek nađe lek.

Iz svog portfolija u domenu fizikalne terapije svakako se ističu i laseroterapija, galvanska struja, ultrazvuk, magnetoterapija, kao i uvek preporučena shockwave terapija.

Kineziotejping, je u poslednjih par godina izuzetno dobio na značaju s obzirom na svoje pozitivne efekte. Naime, ova metoda lepljenja specijalnih elastičnih traka na bolna mesta,  smanjuje otok tkiva i mišića, koriguje probleme sa zglobovima i podstiče cirkulaciju.

 

Članovima FitPass tima ambulanta Fiziomedic omogućava popust od 10-20% kako na manuelne, tako i na fizikalne terapije. Posebno se preporučuju preventivni terapijski tretmani za bolove u leđima.

 

Ambulanta se nalazi na adresi Braće Jerković 185A, a sve neophodne informacije možete saznati na njihovom zvaničnom sajtu.

 

Nemojte čekati da vas bol savlada, već ga preduhitrite i potražite pomoć samo od najboljih. U tome vam može pomoći stručan, srdačan i krajnje profesionalan tim ambulante Fiziomedic, a kao deo FitPass sistema, pomoć će vam biti na dohvat ruke.

Leave a Reply

Your email address will not be published.