EatFit-jedi da zivis ne zivi da jedes

Eat Fit ketering svim FitPass korisnicima pruža 20% popusta na obroke za 1 dan

Da li vam je poznata situacija u kojoj se svakog radnog dana pitate šta ćete danas jesti na poslu? Priznajte da vam takvo razmišljanje oduzima dosta vremena i energije jer vam je preko glave pekara, brze i neukusne hrane, a i nakon takvog obroka ostajete gladni i nezadovoljni. Eat Fit Ketering predstavlja odlično smišljen koncept koji povezuje zdravu ishranu, plan takve ishrane i činjenicu da ćete ostati fit zahvaljujući unapred izračunatom broju kalorija koje unosite u svoj organizam. FitPass sistem uvek podržava dobre odluke, a izbalansirana ishrana je među najvažnijima.

 

Šta je EatFit i kako zapravo funkcioniše?

 

Ovaj autentičan ketering se bavi prevashodno pažljivom pripremom i dostavom obroka prema planu ishrane sa dnevnim unosom kalorija koji odgovara vašim potrebama i zacrtanim ciljevima. Eat Fit je slikovito rečeno – virtuelni kuvar i nutricionista u jednom. Zvuči vam zanimljivo? Nastavite dalje sa čitanjem.

Plan ishrane čini tri nutritivno izbalansirana obroka i užinu koja kombinuje proteine, povrće i zdrave ugljene hidrate, sa ciljem da u toku nedelje ne konzumirate ista, monotona jela. Prilikom njegovog kreiranja, iskoristite kalkulator kalorija i izračunajte optimalan dnevni unos kalorija i naručite obroke sa tim brojem kalorija. Potom, možete se odlučiti da naručite obroke za 5 dana, obroke za 1 dan kao i mogućnost da vam individualni treneri sastave personalizovan plan ishrane i kao takav usklade sa vašim potrebama.

 

Zdrava ishrana je jedina ”tajna formula” da na 100% siguran način regulišete svoju težinu za ceo život i još bitnije – budete zdravi.

 

Bitno je da znate:

  • obroke za sledeću radnu nedelju (5 dana) možete naručiti do nedelje u 12h;
  • dostava obroka se vrši svake večeri za naredni dan;
  • obroci su upakovani u PP ambalaži pogodnoj za podgrevanje u mikrotalasnoj;
  • obroke za 1 dan koje naručite do 12h možete dobiti iste večeri za naredni dan;
  • svake nedelje se menja jelovnik u planu ishrane. Svi obroci u toku jedne nedelju su različiti.

Takođe, ukoliko ste alergični na neku specifičnu namirnicu, ne libite se da to istaknete, jer će stručno i srdačno osoblje kreirati sličan obrok koji će vama u potpunosti odgovarati. Činjenica da će vas njihov odlično sastavljen jelovnik oboriti sa nogu je dodatan motiv da odluku o svojoj ishrani prepustite njima.

 

Naručivanje i plaćanje?

Svi vlasnici FitPass kartice će moći da uživaju u Eat Fit keteringu uz 20% popusta na obroke za 1 dan. Dovoljno je da prilikom online poručivanja preko sajta unesete kod FITPASS (prostor određen za unos koda u delu za poručivanje) i popust će vam biti obračunat. Takođe, ukoliko poručujete obroke preko društvenih aplikacija Viber i WhatsApp, potrebno je da naglasite da posedujete FitPass karticu koju ćete pokazati prilikom preuzimanja vaših obroka, pa će popust biti obračunat. Još jedan razlog da im poklonite poverenje, zar ne?

Vašim kolegama i vama je svakako stalo da ne gubite vreme i energiju razmišljajući o tome šta ćete jesti tog dana. Ceo proces od odlaska u prodavnicu, pripreme jela, pa i pranja sudova je često komplikovan, a u Eat Fit ketering taj tok događanja će biti eliminisan. Ukoliko vas još nešto dodatno zanima, slobodno im se možete obratiti putem zvanične Facebook i Instagram stranice. Takođe, sa posedovanjem jedinstvene FitPass kartice, motivacija neće manjkati po pitanju izbora zdrave ishrane i poklanjanja poverenja samo proverenim i kvalitetnim partnerima.

Leave a Reply

Your email address will not be published.