Najbolje teretane na Novom Beogradu i zašto ih posetiti

Najbolje teretane na Novom Beogradu i zašto ih posetiti

Bilo da je leto prošlo, a zima sve brže stiže, izgovori za zapostavljanjem vežbanja ne postoje. Ukoliko ste već doneli odluku da aktivno počnete sa treniranjem, a ranije niste uopšte imali dodir sa teretanom ili niste bili baš redovni, FitPass kartica je put ka ostvarenju vaših zacrtanih ciljeva. Svaki početak je težak, ali kako bi vam bilo lakše, otkrijte prednosti takvog, novog načina života. Stavite na papir, otkucajte na telefonu – ciljevi su lako merljivi i još lakše ostvarivi. Najuočljivija prednost FitPass kartice je u tome što imate pristup u preko 600 objekata u Srbiji i to uplatom jedne članarine. Bolja organizacija vremena, ušteda novca, raznovrsnost, popusti, podrška i informacije su samo od nekih benefita FitPass sistema koje možete dobiti.

Ukoliko živite ili radite na opštini Novi Beograd, a sigurni ste da se tu negde kriju kvalitetni fitnes centri, u nastavku vam predstavljamo izbor nekoliko najboljih teretana na Novom Beogradu.

 

Imperial gym (Goce Delčeva 34a)

 

imperial-gym.jpg
Velika posećenost i pozitivni komentari postojećih korisnika su samo neke od prednosti ovog sjajnog sportskog objekta

Prva asocijacija na ovu odlično opremljenu i prvenstveno bogatu sadržajem teretanu jeste kvalitet. Za lepši pol tu su aerobik, zumba, joga i pilates, koji se sa zadovoljstvom vežbaju u prostranim i lepim prostorijama, a za jači pol savremena teretana. Imperial se svakako može pohvaliti ozbiljnim i odličnim personalnim i grupnim treninzima, ekipom trenera koji su na raspolaganju u svakom momentu, kao i uslovima dostojnih samo najboljih objekata. Kardio zona bogata je sa preko 20 Tehnogym sprava, a sa FitPass karticom nema doplate za bilo koju aktivnost unutar objekta. Aerobik sala je opremljena svim rekvizitima namenjenim specifičnim programima Les Mills (Body Combat i Bodypump). Ono što se kao jedan od glavnih benefita izdvaja jeste radno vreme od 6h do 23h, čime vam se pruža bolja organizacija vremena u skladu sa vašim prioritetima i obavezama.

 

Trenutna prosečna ocena: 8.81/10

Trenutan broj ocena i komentara korisnika: 479

Svidela vam se ponuda Imperial teretane?

 

La strada (Bulevar Arsenija Čarnojevića 182)

 

La-Strada.jpg
Timski rad je uvek na ceni, pa se sportski objekat La Strada može time pohvaliti

Kada bi se teretane rangirale, ova bi definitivno zaslužila 5 zvezdica. Na prvi spomen fitnes centra La Strada čućete samo pozitivne komentare, počevši od vrhunskih uslova za vežbanje, preko lokacije, do posvećenih instruktora sa godinama iskustva. Ogroman prostor na više od 500 m2 pruža raznovrstan program prilagođen svačijem ukusu. Dodatan plus za sve korisnike FitPass kartice pored radnog vremena (8h – 23h) jeste što u okviru grupnih treninga možete izabrati aerobik i pilates, i tako uživati u onim aktivnostima koje vam prijaju. Ono na čemu izuzetno pridaju pažnju jeste timski rad kroz koji se dodatno motivišete, a izuzetno posvećeni treneri su tu da vam olakšaju proces rada na sebi.

 

Trenutna prosečna ocena: 8.47/10

Trenutan broj ocena i komentara korisnika: 166

Pridružite se timu uspešnih i vrednih sportista.

 

CF Sinergija (Omladinskih brigada 31)

 

CF-Sinergija.jpg
Odlična opremljenost prostora, kvalitetni treneri i vrhunska higijena su dovoljni razlozi za posetu ovom novobeogradskom fitnes centru

Kažu da se sa efektom sinergije postižu daleko produktivniji rezultati. Fitnes centar Sinergija je dokaz kvaliteta i profesionalnosti u svakom smislu. Bogata paleta programa je kreirana kako bi se zadovoljili svačiji afiniteti. Ukoliko ste ljubitelj kondicionih vežbi, ili vežbi definicija u kombinaciji sa gimnastikom, a sve više pokazujete zainteresovanost ka funkcionalnim treninzima, onda je Sinergija prava adresa za vas. Ukoliko želite da trenirate pre posla, ili ne želite da trčite na trening nakon njega, na raspolaganju vam je odlično radno vreme od 7h do 22h. Primetan je trud koji se ulaže u kvalitet usluge počevši od stručnih trenera, odlične atmosfere i sprava prilagođenih svačijim potrebama. Celokupno iskustvo sa ovim sportskim objektom je upotpunjeno atraktivnom lokacijom i pristupačnim parkingom.

 

Trenutna prosečna ocena: 9.41/10

Trenutan broj ocena i komentara korisnika: 58

Ukoliko svoje poverenje želite da poklonite baš ovom objektu…

 

Tonus Gym (Omladinskih brigada 65a)

 

Tonus.jpg
Preko 30 kardio mašina, prirodna osvetljenost i ventilacija su dodatna motivacija da Tonus posetite što pre

Sinonim vrhunskog kvaliteta i pristupačnosti u svakom smislu. Ovo je novootvorena teretana, koja će vas, kada uđete, oduševiti fantastičnim enterijerom i opremljenošću. Visoku ocenu ovoj teretani su dali zadovoljni korisnici, bez obzira da li su to rekreativci, profesionalni sportisti, amateri ili osobe kojima je potrebna rehabilitacija nakon povreda. Prostire se na impozantnih 800 m2, sa namenski uređenim spravama, a zbog prijatne atmosfere koja vlada u njoj, neki ovaj sportski objekat nazivaju i drugom kućom. Uz FitPass karticu, nećete imati apsolutno nikakvu doplatu, a to je jedan od sjajnih razloga zašto je dobro trenirati ovde. Radno vreme od 7h do 23h je izuzetna stavka u listi pozitivnih kriterijuma ove fantastične teretane.

 

Trenutna prosečna ocena: 9.50/10

Trenutan broj ocena i komentara korisnika: 136

Tonus je vaš izbor?

 

Fitnes centar Kombank arena (Bulevar Arsenija Čarnojevića 58, ulaz 103)

 

Kombank-arena.jpg
Prijatan, svež i lep prostor u kojem možete uživati, a lokacija je dostupna i poznata svima

Kao što sam naziv implicira, ovaj veliki fitnes centar se nalazi u sklopu Kombank arene i zaista je jedinstven. Kako i visoka ocena korisnika potvrđuje, istoimeni sportski objekat ima raznovrsnu ponudu aktivnosti i jedinstvene programe treninga. Poseduje originalne sprave sa sertifikatima italijanskog proizvođača Panatta, a ono po čemu se ističu jeste pametno kreiran program treninga koji će odgovarati vašim potrebama, vremenu koje ćete posvetiti sebi i svom zdravlju. Uz higijenu koja je na vrhunskom nivou, kao i odličnu lokaciju, u ponudi sa FitPass karticom imate pristup teretani, kardio programu i sauni koja će vam prijati posle napornog treninga. Ukoliko želite maksimalan ugođaj u ovom sportskom objektu, na raspolaganju vam je i izuzetno fleksbilno radno vreme je od 7.30h do 22h.

 

Trenutna prosečna ocena: 8.24/10

Trenutan broj ocena i komentara korisnika: 94

Uživajte i u ovom sportskom objektu!

 

ATP Gym & Fitness (Gandijeva 17)

 

ATP.jpg
Ako ste u blizini ove adrese, a vreme vam je izuzetno važno, ATP je pravi izbor za vas

Svaki kriterijum (opremljenost, higijena, osoblje, prostorije) koji može jedan fitness centar da zadovolji, to je uspeo ATP. Sa odličnim radnim vremenom (7.00h – 22.30h) svoj raspored ćete uvek moći da podredite i ovom sportskom objektu, a lokacija je dodatni plus. Savremeno opremljena i prostrana teretana sa preko 450 m2 pruža veliki izbor koji se tiču sprava, dodatnih rekvizita i opreme posvećenoj individualnim i funkcionalnim treninzima. Za lepši pol, pored zumbe i pilatesa, dostupni su i body impact kao i relaksirajuće masaže i sauna. Ono na čemu stručni instruktori pridaju pažnju jeste značaj ishrane u celokupnom radu i treningu, a komentari korisnika usluga ATP-a su usmereni na ljubaznost i predusetljivost stručnog tima.

Trenutna prosečna ocena: 8.75/10

Trenutan broj ocena i komentara korisnika: 52

Vaš izbor je pao na ATP Gym & Fitness? Postanite deo sportske porodice.

Sa FitPass karticom napravićete pravu odluku povodom promene vašeg načina života i stavljanja vašeg zdravlja kao glavnog prioriteta. U ovom velikom sistemu, sve prilagođavate vašem vremenu, lokaciji na kojoj radite ili živite kao i želji da ostvarite zacrtan cilj. Ukoliko ste zainteresovani i za ostale, dostupne teretane i ostale sportske objekte na teritoriji Novog Beograda, više informacija možete potražiti i na listi teretana na Novom Beogradu.

Javite nam utiske i sugestije, a mi ćemo vam sa jednakim entuzijazmom preporučiti najbolje i najkvalitetnije sportske objekte. Takođe, pogledajte kompletnu listu najboljih teretana na teritoriji Beograda.

 

Ukoliko pak živite ili radite u okviru opština Palilula, VračarVoždovac ili Zemun, pročitajte tekst o najboljim teretanama na ovim lokacijama ovde.

Ako ipak živite ili radite u okviru opština Čukarica, Zvezdara, Stari Grad, Savski venac, Obrenovac ili Surčin, pročitajte tekst o najboljim teretanama na ovim lokacijama ovde.

 

 

*Napomena: Lista je kreirana na osnovu ocena i komentara korisnika FitPass kartice.


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.