Najbolje teretane u Novom Sadu (Detelinara, Sajmište, Veternik, Telep)

Najbolje teretane u Novom Sadu (Detelinara, Sajmište, Veternik, Telep)

,

Ukoliko ste ljubitelj ili profesionalni sportista koji disciplinovani vodi računa o svom fizičkom izgledu, sport je svakako vaše drugo zanimanje, hobi ili uvek omiljena zanimacija. Ako živite ili radite u Novom Sadu, sigurno posećujete ili želite da posetite neke od najboljih sportskih objekata. Pogotovo ako ste vlasnik FitPass kartice, znate da sa njom ostvarujete niz različitih benefita, počevši od uštede novca, vremena, ostvarivanja popusta, transparentnosti informacija i uvek prisutne korisničke podrške.

Ako ste još u dilemi za koji sportski centar želite da se odlučite, pročitajte u nastavku prvi deo teksta o najposećenijim sportskim objektima iz zapadnog dela Novog Sada (gradske četvrti: Detelinara, Sajmište, Veternik, Telep). Spisak teretana je sastavljen na osnovu komentara i ocena korisnika FitPass kartice. Izbor će vam svakako biti jednostavniji i lakši.

 

Synergy Training centar (Detelinara, Veselina Masleše 74)

 

Synergy Training centar
Prijatna atmosfera Sinergije je jedan od razloga zbog kojeg se vežbači vraćaju ovom sportskom objektu

Sa sinergijom postižu se veći efekti i veća produktivnost. U Sinergiji, svaki uloženi trud donosi rezultate. Svaki segment u ovom impozantnom trening centru je isplaniran do detalja, počevši od opremljenosti prostora na 800 m2, preko usluga funkcionalne dijagnostike, do propratnih detalja i usluga zbog kojih ćete se osećati dobro. Najviše ocene su date svakom kriterijumu, sa posebnim akcentom na broj sprava, higijenu,  kao i trenere koji su sa vama ukoliko vam je potreban savet ili sugestija kod ispravnog izvođenja vežbi. Sa FitPass karticom, bez doplate trenirajte u teretani, priključite se grupnim treninzima, a nakon njih, relaksirajte se u prostranoj sauni. Pritom, sjajno radno vreme od 6.30h do 23h je dobar razlog da ih posetite, zar ne?

 

Trenutna prosečna ocena: 9.30/10

Trenutan broj komentara i ocena korisnika: 358

Želite da se pridružite Synergy zajednici?

 

Classic Gym (Detelinara, Kopernikova 39)

 

 Classic Gym
U zavisnosti od godina i stanja fizičke kondicije, treneri će vam uvek pomoći u izboru aktivnosti

Dobar glas daleko se čuje, a u ovom slučaju to važi i za Classic Gym. Svi pozitivni komentari se tiču opremljenosti ovog novosadskog sportskog centra, u kojem su udobne, čiste i u dovoljnom broju raspoložive sprave koje su dostupne svakom vežbaču. Radno vreme je prilagođeno svakom, a u fleksibilnom periodu od 7h do 23h vi birate šta i u kojem intezitetu ćete trenirati. FitPass kartica, bez doplate, pokriva teretanu i bogat kardio program, a na vama je da saznate zašto se kvalitet vezuje za njihovo ime.

 

 

Trenutna prosečna ocena: 8.29/10

Trenutan broj komentara i ocena korisnika: 24

Ubedili smo vas da svoje vreme posvetite baš njima?

 

Wellness Hotel Park (Sajmište, Novosadskog Sajma 35)

 

 Wellness Hotel Park
Nećete pogrešiti ako se odlučite baš za njih, jer kvalitet neće izostati

Kako bi vaš ugođaj bio kompletan, Wellnes Hotel Park je prava adresa. Lociran je na atraktivnoj lokaciji, u sklopu luksuznog hotela Park sa 5 zvezdica. Široka paleta wellness usluga obuhvata spa zonu, deo za masažu, prostor namenjen za negu lepote kao i impozantan fitnes centar. Njega krase dve velike teretane i aerobik sale, sprave namenjene programu Cycling, kao i prostran bazen. Pored besplatnog parkinga i odličnog radnog vremena (8h – 22h), imate mogućnost da sa vašom FitPass karticom birate kako ćete se maksimalno opustiti i uživati u vama omiljenim aktivnostima. Ako se odlučite za teretanu ili spa program (bazen i sauna) nije potrebna doplata, dok za ostale aktivnosti doplata važi za svakog pojedinačnog korisnika i za jedan termin, ukoliko nije drugačije određeno.

 

Trenutna prosečna ocena: 7.99/10

Trenutan broj komentara i ocena korisnika: 277

Odavno ste merkali njihov fitnes centar?

 

X Sport Gym (Sajmište, Ćirpanova 8)

 

 X Sport
Postoje čak i dve zasebne prostorije za profesionalne vežbače, gde mogu da odrade pravi bodibilding trening

Ovaj prepoznatljiv sportski objekat se nalazi kod najprometnije raskrsnice u Novom Sadu i baš zbog ove svima pristupačne lokacije dobija najviše ocene. Zadovoljni korisnici kažu da im se druga kuća nalazi ovde, jer je zadovoljstvo nakon vežbanja utoliko veće kada svoje vreme provedu na njihovim spravama. U prostranoj vežbaonici, koja se nalazi na 300 m2, imate mogućnost da vežbate gde želite, šta želite i bez čekanja u redu. U sklopu radnog vremena od 8h do 22.30h (vikendom 10h – 20h), vi planirate kad ćete trenirate. Sa FitPass karticom, taj proces će biti lakši, a ukoliko želite da saznate šta je to što ih čini odličnim, informacije su vam lako dostupne. Sa željom i uloženim trudom, svaki cilj je ostvariv.

 

Trenutna prosečna ocena: 8.21/10

Trenutan broj komentara i ocena korisnika: 65

X Sport odgovara baš vašim potrebama i slobodnom vremenu?

 

Blue Loft (Banatić, Bulevar Oslobođenja 30b)

 

Blue Loft
Ako je Banatić vaša trenutna lokacija, posetite Blue Loft fitnes centar

Fitnes centar Blue Loft je počeo sa radom 1999. godine sa ciljem da se svakom vežbaču, bilo on rekreativac ili profesionalni sportista stvore uslovi za aktivno treniranje, razonodu i relaksaciju. Teretana se prostire na preko 350 m2, a opremljenost spravama je ono po čemu se prepoznaje. Dodatan plus dat je ljubaznom osoblju, celokupnoj higijeni prostora i atraktivnoj lokaciji koji čine atmosferu ove teretane jednako efikasnom kao i sami treninzi u njoj. U sklopu fleksibilnog radnog vremena od 7h do 22.30h možete odraditi svoj trening na način koji vama prija i odgovara. Trenirajte sa FitPass karticom bez doplate u ovom sportskom objektu i saznajte zašto je na listi najboljih.

 

Trenutna prosečna ocena: 8.05/10

Trenutan broj komentara i ocena korisnika: 100

Njihovo ime je asocijacija za kvalitet.

 

Central Fitness & Gym (Veternik, Novosadski put 68)

 

Central Fitness & Gym
Sa vašom FitPass karticom trenirajte kod njih bez ikakve doplate

Veternik se može pohvaliti ovim impozantnim fitnes centrom. Naime, na prostoru od 400 m2 nalazi se sala površine 100 m2 opremljena svim neophodnim rekvizitima (u zavisnosti od vrste aktivnosti) gde se održavaju individualni i grupni treninzi. Bilo da se odlučite za teretanu, kardio program, funkcionalni trening, pilates ili u poslednje vreme sve popularnije borilačke veštine, biće vam zadovoljstvo da trenirate u sjajnim uslovima. Na raspolaganju je i besplatan parking, a profesionalno i uvek ljubazno osoblje ambijent ovog sportskog objekta čine lepšim i prijatnijim. Kvalitet usluga koji pružaju su svakako razlog zašto zadovoljni korisnici preporučuju drugima ovaj novosadski studio sportskih disciplina. Imate mogućnost da u periodu od 8.30h do 23h trenirate sebe i utvrdite u kojoj aktivnosti se najbolje osećate. Saznajte zašto su među najposećenijima.

 

Trenutna prosečna ocena: 8.46/10

Trenutno nema komentara

Ukoliko ste se odlučili baš za njih…

 

Addiction Fitnes centar (Telep, Bulevar Patrijarha Pavla 28)

 

 Addiction Fitnes Centar
Ovaj fitnes centar okuplja sve ljubitelje fitnesa i zdravog života, jedan od razloga zašto da ih posetite

Sve veći broj postojećih i novih korisnika kaže da je ovo jedan od najboljih fitnes centara u Novom Sadu. Nalazi se u zapadnoj zoni grada, a radno vreme (6.30h – 22h) je ono što ga izdvaja i čini izuzetno kvalitetnim. U sklopu prostora od 500 m2, nalaze se teretana, sala za stoni tenis, sala za jogu, aerobik, pilates, prostorije za dijagnostiku, masažu. Takođe, neki od pohvalnih komentara se tiču i izdvojene sale za krosfit i ulični trening kroz koje možete testirati i trenirati sebe i svoje sposobnosti. Sport je njihov način života i to je ono što instruktori ovog fitnes centra prenose drugima sa velikim zadovoljstvom. Trenirajte sa FitPass karticom bez doplate, i uverite se u kvalitet usluga Addiction Fitnes centra.

 

Trenutna prosečna ocena: 8.73/10

Trenutan broj komentara i ocena korisnika: 100

Odlučili ste da svoje poverenje poklonite njima?

 

Novi Sad je svakako sedište izuzetno kvalitetnih fitnes centara po svim kriterijumima. Zapadna zona je idealna za sve one koji žive ili rade na toj teritoriji, a sa vašom FitPass karticom, svaka poseta bilo kojem sportskom objektu sa ove liste predstavljaće pravo zadovoljstvo. Ukoliko želite da saznate koje su to najposećenije teretane ove vojvođanske prestonice, u narednom tekstu prikazaćemo vam i listu najboljih sportskih objekata u istočnom delu Novog Sada.

Radite na sebi, svom fizičkom i mentalnom zdravlju. To je uvek dobro ulaganje jer daje najbolje rezultate, zar ne?

 

* Napomena: Lista je kreirana na osnovu ocena i komentara korisnika FitPass kartice


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.