FitPass Novi Sad

Najbolje teretane u Novom Sadu (Grbavica, Rotkvarija, Sajmište, centar grada)

Pristigla zima često može da bude izgovor za propuštanje treninga jer je svakako lepše biti kod kuće u toplom, bez razmišljanja o dizanju tegova i trčanju na traci. Međutim, poredeći napor i želju koje morate pokazati prilikom vežbanja, naspram rezultata i lepog osećaja kada se kasnije pogledate u ogledalo, shvatite da je sve vredno vašeg truda. Vojvođanska prestonica se može pohvaliti sve brojnijim sportskim objektima, koji po pitanju opremljenosti i ostalih faktora, dostižu sve standarde.

U prethodnom tekstu, mogli ste da saznate zašto su teretane gradskih četvrti iz zapadnog Novog Sada kvalitetne i vredne posete. Ukoliko ste još u dilemi za koji sportski centar želite da se odlučite, pročitajte u nastavku najbolje teretane u istočnom delu Novog Sada na osnovu ocena i komentara korisnika FitPass kartice. Ukoliko živite, radite ili ste u prolazu kroz naselja Grbavica, Rotkvarija, Sajmište ili vam je najbliži centar grada, saznajte po čemu su objekti sa ove liste jedinstveni.

 

Fitness Flex (Centar – Stari grad, Sutjeska 2)

 

Teretana je opremljena sa 30 fitnes i 16 kardio trenažera na kojima treba da date svoj maksimum

Fitness Flex je prepoznatljivo ime. Naime, uzimajući u obzir činjenicu da su oni jedni od prvootvorenih fitnes centara u Novom Sadu gde od 1997. godine (kada je i osnovana teretana) vežbaju već sada i profesionalni sportisti, onda vam je jasno da su ovde kvalitet i iskustvo na prvom mestu. Od 2010. godine, Flex je opremljen vrhunskim Star Trac spravama na kojima se u prostoru od 350 m2 susreću različite generacije vežbača, bilo da su oni rekreativci ili profesionalni vežbači. Najviše ocene je pored ostalih kriterijuma, dobilo osoblje koje u periodu od 6h do 23h svojom ljubaznošću i posebnim pristupom svakog gosta motiviše, savetuje i nagrađuje. Vaša FitPass kartica pokriva jednu aktivnost dnevno (teretana, kardio program, les mills), a ukoliko nakon treninga poželite i dodatnu aktivnost važe određene doplate.

 

Trenutna prosečna ocena: 8.78/10

Trenutan broj komentara i ocena korisnika: 419

Ukoliko želite da vaši treninzi budu održani upravo ovde

 

The Classic gym (Grbavica, Lasla Gala 10)

 

Ako ste u blizini ove lokacije i spremni ste za vežbanje, The Classic Gym je pravi izbor

The Classic gym je proširena verzija Classic Gym teretane, ali samo na drugoj lokaciji, u istočnoj četvrti Grbavica. Izuzetno visoke ocene su date na osnovu ljubaznosti i podrške kvalifikovanih trenera, kao i higijene i prostranosti objekta u kojem se nalazi veliki broj novih sprava bez čekanja. U sklopu radnog vremena od 7h do 22.30h, imate mogućnost da se posvetite sebi na pravi način, uz najbolje instruktore, a sa FitPass karticom biće vam zadovoljstvo prilikom svake nove posete.

 

Trenutna prosečna ocena: 9.32/10

Trenutan broj komentara i ocena korisnika: 24

Ubedili smo vas da svoje vreme posvetite baš njima?

 

X Sport Gym+ (Grbavica, Danila Kiša 7)

 

Sauna i teretana u novom izdanju samo sa vašom FitPass karticom

Sportski centar X Sport je dobio svoje proširenje na istočnoj strani Novog Sada u vidu fantastičnog fitnes centra X Sport Gym+ sa kojim se pomeraju granice u sportskim disciplinama. Prostire se na dva ogromna nivoa od 450 m2 koji čine vežbački deo, sauna, recepcija i deo namenjen prodaji suplemenata. Obezbeđen je besplatan internet u sali, a radno vreme od 7h do 22.30h je na raspolaganju kako početnicima, tako i profesionalnim vežbačima. Široka paleta sprava su svakako razlog što ovaj veliki sportski objekat čini tako posećenim.

 

Trenutna prosečna ocena: 8.66/10

Trenutan broj komentara i ocena korisnika: 176

Zaintrigirali smo vas? Posetite ih i uverite se zašto su među najboljima

 

Fit Plus Lady’s Gym (Centar – Stari grad, Laze Kostića 14)

 

Ukoliko ste ljubitelj zumbe, Fit Plus Lady’s Gym je idealno mesto za vas

Za lepši pol uvek postoji poseban tretman, pa je za Novosađanke Fit Plus Lady’s Gym prava adresa. Izuzetno visoka ocena data je iz nekoliko razloga, a zašto se žene uvek osećaju odlično ovde, jeste divno osoblje koje pruža podršku svakom posetiocu. Grupne aktivnosti su uvek praćene dobrom energijom, a prisutno je pozitivno iščekivanje svakog narednog treninga. Teretana i kardio program su uvek dostupni u periodu od 8h do 23h, a za grupne aktivnosti (joga, pilates, funkcionalni trening, borilačke veštine) nije potrebna doplata sa vašom FitPass karicom. Proverite zašto važe među najkvalitetnijim ženskim fitnes centrima u Novom Sadu.

 

Trenutna prosečna ocena: 9.76/10

Trenutan broj komentara i ocena korisnika: 34

Vašim potrebama odgovara baš ovaj fitnes centar?

 

Exe gym (Centar – Stari grad, Vase Stajića 27)

 

Kutak u kojem funkcionalni treninzi daju očekivane rezultate

U samom centru Novog Sada, postoji sportski objekat koji važi za jedan od najposećenijih. Exe gym je smeštena na atraktivnoj lokaciji na uglu Vase Stajića i Laze Kostića (kod restorana “Dva štapića”). Radnim danima od 8h do 22h i vikendom od 12h do 20h možete trenirati u zavisnosti od toga šta vam prija i šta vam je potrebno, a stručni i prevashodno ljubazni i profesionalni treneri će vam pomoći u odluci da izgledate i osećate se dobro. Ukoliko želite da povećate svoju mišićnu masu, a smanjite svoju težinu istovremeno unoseći zdrave navike u vaš život, Exe gym je prava adresa za vas. FitPass kartica vam omogućava treniranje svih aktivnosti bez ikakve doplate.

 

Trenutna prosečna ocena: 7.91/10

Trenutan broj komentara i ocena korisnika: 20

Dobre ocene garantuju dobar kvalitet.

 

Srpska Atina je i te kako bogata kvalitetnim fitnes centrima. Dovoljno jeste samo da u svom posedu imate FitPass karticu, pa ćete i tako ostvariti niz benefita koji je prate. Ukoliko želite da saznate više o njima, željene informacije možete potražiti i na listi teretana u Novom Sadu. Ovo je lista najposećenijih, a samim tim i najkvalitetnijih sportskih objekata u istočnom delu Novog Sada.

Upornost se uvek isplati, ma koliko dugo čekali. Počnite da radite na sebi. Ovi sportski centri su  pravo mesto za ostvarenje planiranog cilja.

 

* Napomena: Lista je kreirana na osnovu ocena i komentara korisnika FitPass kartice

Leave a Reply

Your email address will not be published.