Ugovorom o saradnji sa Ministarstvom odbrane započeta značajna sportska priča

Ponosni smo na to što se sportskom načinu života pridaje sve više pažnje, pa je u prilog tome FitPass potpisao Ugovor o saradnji sa Ministarstvom odbrane Republike Srbije. FitPass je prepoznat kao pionir u stvaranju jedinstvenog koncepta treniranja omiljenih sportskih disciplina i njihovom objedinjavanju kroz jednu karticu. Sam ugovor su potpisali pukovnik Slađan Ristić, načelnik Uprave za tradiciju, standard i veterane (u ime Ministarstva odbrane) i Ognjen Radić, direktor firme FitPass.

Velika čast je ta što nam je ukazano poverenje po pitanju sporta i zdravih navika od strane Ministarstva odbrane i Vojske Srbije. Sa željom da će svaki njihov trening i svako zajedničko sportsko druženje biti uspešno, težićemo da kroz ovakvu saradnju steknemo dugoročno sportsko prijateljstvo.

 

 

Zahvaljujući autentičnom sistemu koji omogućava vežbanje u preko 600 sportskih objekata u Srbiji sa samo jednom karticom i po ceni jedne mesečne članarine, pripadnici Ministarstva će moći da naprave savršenu kombinaciju teretana, bazena, borilačkih veština, joge ili plesa koja njima najviše odgovara. Na ovaj način, zajedničkim naporima između Ministarstva odbrane i FitPass sistema, sport će dobiti na još većoj važnosti u svakodnevnom životu svakog pojedinca ovog važnog državnog organa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.