Fizioterapeutska ordinacija Sport Medical Alliance poklanja poseban popust od 20% svim korisnicima FitPass kartice

Fizioterapeutska ordinacija Sport Medical Alliance poklanja poseban popust od 20% svim korisnicima FitPass kartice

Većina ljudi ima iracionalan strah prema lekarskim intervencijama i doktorima generalno, pa često izgovori zamene blagovremene odlaske i medicinske preglede. Ne dozvolite da vas panika savlada, već brinite o svom zdravlju na vreme. Sa FitPass karticom, izaberite samo najbolju negu, a Sport Medical Alliance je prava adresa za vas.

 

Zašto se kvalitet usluge vezuje za njihovo ime?

 

Specijalistička ordinacija iz fizikalne medicine i rehabilitacije ‘’Sport Medical Alliance’’ je vodeća zdravstvena ustanova u Srbiji u oblasti saniranja sportskih povreda, fizikalne medicine, rehabilitacije i regenerativne medicine. Godine 2009. ju je osnovao dr Milan Mileusnić, specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije. Sa ovakvim bogatim i dugogodišnjim iskustvom, ovaj tim već uveliko ima odličan i prevashodno profesionalan odnos prema svojim pacijentima, zbog čega su renomirani u ovoj oblasti medicine.

 

Oblasti delovanja same ordinacije su:

 

  • Fizikalna medicina – koja uključuje klasične i inovativne terapije (laseroterapije, elektroterapije, elektrostimulacije…), a Compex terapija je odavno postala vodeća svetska tehnologija mišićne elektrostimulacije u profesionalnom sportu;
  • Estetika – koja obuhvata radiofrekventnu terapiju i ekstrakorporalnu shockwave terapiju;
  • Wellness & Spa – gde možete da se opustite u sklopu infracrvene saune, parnog kupatila i đakuzija, a masaže su dodatan užitak za vas i vama drage osobe.

 

Svi vlasnici FitPass kartice će moći da ostvare odličan popust u ovoj fizioterapeutskoj ordinaciji i to:

20% popusta na celu paletu usluga. Dovoljno je da tokom plaćanja pokažete svoju karticu sa ličnim dokumentom, i popust će vam biti obračunat.

 

Ono što izdvajaju u svojoj ponudi jesu podometrijaska analiza stopala i terapija, ozonoterapija, terapija Bio Density aparatom za nemedikamentoznu terapiju, kao i Power Plate terapija. Pored dr Milana Mileusnića, dr Bojana Božović i dr Miloš Bojović su tu da pomognu pacijentima i svoju ekspertizu primene u praksi.

 

Zdravlje i kvalitetna usluga uvek na prvom mestu

 

Nalaze se na Čukarici u ulici Kirovljeva 15, sa fleksibilnim radnim vremenom od 08h do 21h i skraćeno vikendom. Pored zvaničnog sajta, sve bitne informacije možete dobiti na njihovim digitalnim platformama (Facebook i Instagram), a ukoliko imate bilo kakvo pitanje, nedoumicu ili želite da zakažete Vaš termin možete ih pozvati putem brojeva telefona +381 11 357 31 43 i 064 64 38 301

 

Nemojte čekati da vas bol savlada, već ga preduhitrite samo sa najboljom negom i doktorima. Profesionalan odnos ove specijalističke ordinacije prema vašim zdravstvenim problemima je uveliko prepoznatljiv, a sa FitPass karticom svaki odlazak kod doktora će biti prijatno iskustvo.


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.