FitPass na prolećnoj promociji u Immo Outlet Centru

Immo Outlet promocija (11.05. – 14.05.) predstavlja događaj koji okuplja pionire u domenu zdravog života, sporta i sportskih navika.

FitPass sa zadovoljstvom podržava ovakve događaje, pa će u skladu sa tim imati svoj autentičan štand u holu Immo Outlet Centra (Gandijeva 21, blok 64, Novi Beograd) u okviru kojeg će biti spremljena brojna iznenađenja za naše posetioce. Uključujući i 13. maj, radno vreme našeg promotivnog štanda će biti od 09.00h do 21.00h.

 

FitPass je obezbedio 20% popusta na kupovinu naše kartice, odnosno na kupovinu bilo kojeg paketa iz naše ponude, kao i obnovu članarine.*

 

Napomena: Popust mogu ostvariti i novi i postojeći korisnici s tim što svi dodatni popusti koji su postojeći korisnici skupili do sada, se NE mogu obračunati na popust u sklopu ovog događaja. Za sve posetioce smo spremili posebne poklone, koji traju do isteka zaliha.

Takođe, akcija važi samo za fizička lica, NE i za korporativne korisnike. Takođe, promocija se NE odnosi ni na FitPass Student karticu. Korisnik koji obnavlja članarinu i koja ističe nakon 31. maja neće moći da iskoristi popust na ovom događaju.

 

* Popust se obračunava samo u sklopu ovog događaja, NE i u našem prodajnom centru TC City Passage.

Leave a Reply

Your email address will not be published.