Najbolje teretane u Beogradu u kojima možete trenirati sa vašom FitPass karticom (1. deo)

U kakvoj ste kondiciji i da li ste zadovoljni svojim trenutnim izgledom? Da li znate koliko vremena i energije posvećujete treniranju? Kada postavljate ciljeve u sportu, budite realni po pitanju toga za koji vremenski period ih možete ostvariti i koliko ste motivisani da radite na njima. Kada imate jasnu podršku u smislu sportskih objekata u kojima ćete trenirati, onda je svaki napor isplativ. Pogotovo ako sa sobom uvek nosite vašu FitPass karticu. U nastavku možete pročitati prvi deo o najboljim teretanama u našoj prestonici i zašto su među najposećenijim. Takođe, ukoliko živite ili radite na opštinama Čukarica, Zvezdara, Stari Grad, Savski venac, Obrenovac ili Surčin, drugi deo teksta o najboljim teretanama u Beogradu možete pročitati ovde.

 

Opština Novi Beograd

Imperial gym (Bulevar maršala Tolbuhina, bivša Goce Delčeva 34 a-b, Novi Beograd)

 

Prepoznatljiv i jedan od najposećenijih zaslužuje epitet kvalitetnog sportskog objekta

Ovaj novobeogradski sportski objekat sa pravom spade u najposećenije. Prva asocijacija na ovu odlično opremljenu i bogatu sadržajem teretanu jeste kvalitet. Aerobik, zumba, joga i pilates su rezervisani za lepši pol i to u prostranim i lepim prostorijama, a za jači pol teretana sa vrhunskim uslovima za vežbanje. Imperial se, između ostalog, može pohvaliti odličnim personalnim i grupnim treninzima, ekipom trenera koji su u svakom momentu na raspolaganju, kao i uslovima koji zadovoljavaju svetske standarde u vežbanju. Kardio zona je bogata sa preko 20 Technogym sprava, a sa FitPass karticom nema doplate za bilo koju aktivnost unutar objekta. Aerobik sala je opremljena svim rekvizitima namenjenim specifičnim programima Body Combat i Bodypump (Les Mills). Jedan od značajnih benefita jeste radno vreme od 6h do 23h, koje vam pruža optimalnu organizaciju vremena u skladu sa vašim obavezama i prioritetima.

 

Trenutna prosečna ocena: 8.70/10

Trenutan broj komentara i ocena korisnika: 1.011

Sviđa vam se ponuda ove teretane?

 

Tonus gym (Omladinskih brigada 65a, Novi Beograd)

 

Impresivan prostor za trening koji baš odgovara vašim potrebama

Prema komentarima i pozitivnim ocenama FitPass korisnika, ovo je jedan od najomiljenijih i najposećenijih sportskih objekata na Novom Beogradu. Fantastičan enterijer i prostranost na dva nivoa od 800 m2 je samo jedna od stavki koje ovu teretanu čine jedinstvenom. Usluge Tonus Gym-a namenjene su rekreativcima, profesionalnim sportistima, kao i ljubiteljima zdravog života, a posebno osobama kojima je potrebna rehabilitacija nakon lakših i težih povreda. Zbog prijatne atmosfere, neki ovaj objekat nazivaju i drugom kućom. Sa FitPass karticom, nećete imati apsolutno nikakvu doplatu, a na vama je da izaberete kada ćete trenirati u periodu od 7h do 23h.

 

Trenutna prosečna ocena: 9.31/10

Trenutan broj komentara i ocena korisnika: 538

Niste je još posetili?

 

Za listu svih najboljih teretana na Novom Beogradu (na osnovu ocena korisnika FitPass kartice), pročitajte i članak najbolje teretane na Novom Beogradu.

 

Opština Vračar

F – Gym (Južni bulevar 32-34, Vračar)

 

Da li znate šta je HIIT trening? Imate priliku da ga probate baš u ovom sportskom objektu

Zdrav život, popularizacija sporta i rekreacije su sinonimi za ovaj već uveliko atraktivan vračarski sportski objekat. Fitnes centar F-Gym od 2000. godine posluje kao sportsko društvo prepoznatljivo po dugogodišnjem učešću u takmičenjima koje organizuju Bodybuilding savez Srbije i Savez za dizanje tegova Srbije. Preko 20.000 članova, kao korisnici FitPass kartice ovaj objekat rangiraju kao jedan od najboljih po svim kriterijumima. Sastavljen je od pet nivoa koji čine prostrane svlačionice sa mokrim čvorom, nivo sa kompleksnim kardio programom, nivo sa spravama za snagu, nivo sa slobodnim tegovima, kao i nivo za parterne vežbe. Ljubazno i profesionalno osoblje će učiniti da u periodu od 7h do 23h učini da se osećate dobro i radite vežbe na pravi način.

 

Trenutna prosečna ocena: 8.96/10

Trenutan broj komentara i ocena korisnika: 252

Živite ili radite na Vračaru? Posetite F-Gym obavezno!

 

 

Teamfit (Kneginje Zorke 96, Vračar)

 

Smešten u srcu Vračara, ovaj sportski objekat je postao omiljen većini vežbača koji žive ili rade na ovoj beogradskoj opštini

Impozantan prostor od 650 m2 već je postao atraktivan i omiljen za posetu kako rekreativcima, tako i profesionalnim vežbačima. Otvoren u maju prošle godine, svim korisnicima pruža odlično iskustvo i razlog zašto im se vraćaju na ponovne treninge. Dostupne su sprave TechnoGym i Hammer Strength proizvođača, a uslovi vezani za higijenu, opremljenost, stručnost trenera i nadležnih instruktora su vrednovani najvišim ocenama. Kinesis i Skillmil su samo neke od omiljenih tehologija zastupljeni u ovom vračarskom prostoru. Takođe, sa vašom FitPass karticom dostupni su vam grupni treninzi, a među njima i sve više popularni Kangoo Jumps pokreti koji na zanimljiv način spajaju zabavu, vežbanje i muziku. Svratite i otkrijte zašto su među najposećenijim.

 

Trenutna prosečna ocena: 9.32/10

Trenutan broj komentara i ocena korisnika: 43

Novi objekat koji je već sakupio samo najbolje ocene.

 

Za listu svih najboljih teretana na Vračaru (na osnovu ocena korisnika FitPass kartice), pročitajte i članak najbolje teretane na Vračaru.

 

Opština Palilula

Iron RePublic (Bulevar despota Stefana 68c, Palilula)

 

Prepoznatljiva palilulska teretana je po meri svakog vežbača. Posetite ih i saznajte zašto

Prepoznatljivo ime u svetu bodibildinga i fitnesa. Palilula obiluje kvalitetnim sportskim objektima, a Iron RePublic je jedan od njih. Tradicija i inovativnost u fitnes sferi se vezuju za njihovu delatnost. Vrhunska usluga, kao i konstantno pravilno usavršavanje u kombinaciji sa različitim edukativnim seminarima, praktičnim radom i vođenjem plana ishrane su takođe glavne asocijacije za njih. Sa parolom da istrajnost u treniranju vodi ka najboljim rezultatima, to potvrđuju i odlične brojke od preko 350 zadovoljnih korisnika i 12 instruktora koji će vam svakodnevno pomagati u ostvarivanju vaših ciljeva. U prostoru od 500 m2, vežbačima je na raspolaganju ‘’Life Fitness’’ kardio oprema, kao i serija sprava poznatih brendova ‘’Technogym’’ i ‘’Impuls’’. U sklopu radnog vremena (radni dani: 07.00-23.00h i vikend: 09.00-22.00h) isplanirajte i odradite vama potrebne treninge. Svi korisnici FitPass kartice mogu bez doplate da treniraju i koriste benefite koja im pruža. Takođe, korisnici FitPass Student kartice mogu da uđu najkasnije do 15h i tako čekiraju svoju ulaznicu u svet fitnesa. Najbolja teretana za najupornije korisnike čeka baš na vas.

 

Trenutna prosečna ocena: 8.71/10

Trenutan broj komentara i ocena korisnika: 491

Živite ili radite na Paliluli?

 

Fitnes klub Tonus Palilula (Zdravka Čelara 14, Palilula)

 

Franšiza jedinstvena po kvalitetu i vrhunskoj opremljenosti. Sa razlogom među najboljima

I palilulska opština je bogata fitnes klubom Tonus. Smešten na dobroj lokaciji, postavlja standarde po pitanju svih kategorija za vežbanje. Svi redovni vežbači imaju pozitivne komentare po pitanju higijenskih uslova, iznadprosečne opremljenosti, kao i ljubaznog i prijatnog pristupa koji instruktori imaju prema svim posetiocima. Korisnici FitPass kartice pohvaljuju lako dostupnu lokaciju javnim i privatnim prevozom, a svim posetiocima je obezbeđen besplatan parking. U okviru ovog kluba, nalazi se multifunkcionalan zatvoren bazen, sa četiri odvojene plivačke trake i dve džet turbine. Spa soba uključuje slanu sobu, hidromasažne kade, saune i mnogobrojne relaks i terapijske masaže. Radno vreme fitnes kluba je od 7h do 23h radnim danima, a vikendom od 9h do 21h. Sa vašom FitPass karticom trenirajte bez doplate u teretani i kardio programu, dok je za vođene treninge potrebna minimalna doplata. Saznajte zašto je ovaj sportski objekat među najposećenijim i najkvalitetnijim. Odvojite kvalitetno vreme za kvalitetne aktivnosti.

 

Trenutna prosečna ocena: 8.63/10

Trenutan broj komentara i ocena korisnika: 133

Zaintrigirali smo vas? Posetite ih i uverite se zašto su među najboljima:

 

Za listu svih najboljih teretana na Paliluli (na osnovu ocena korisnika FitPass kartice), pročitajte i članak najbolje teretane na Paliluli.

 

Opština Voždovac

Ahilej 3 (Vojvode Stepe 207, Voždovac)

 

U sklopu svoja četiri objekta ima i deo rezervisan za medicinske opšte i pojedinačne preglede, kao i deo za nutricionističko savetovanje

Možemo vam navesti 1000 razloga zašto je ovaj lanac teretana sinonim za najbolje po gotovo svim kriterijumima. U impresivnom prostoru od 560 m2, na raspolaganju za vežbanje vam se nalaze, u velikom broju samo kvalitetne sprave renomiranih proizvođača Hammer Strength i Life Fitness. Treći po redu na teritoriji Beograda, ovaj sportski objekat se kotira na vrhu liste u svim kategorijama. Na ovom mestu dolaze kako rekreativci, tako i profesionalni sportisti koji se svakodnevno pripremaju za velika bodibilding takmičenja. Visoko ocenjena higijena i raspoloživost sala koje se prostiru na dva nivoa su takođe prednosti Ahileja. Fleksibilno radno vreme (radnim danima: 8:00 – 23:00 i vikendom 10:00 – 22:00) pruža vam mogućnost da bez problema isplanirate svoj poslovne obaveze sa vremenom rezervisanim za vežbanje. Sa vašom FitPass karticom, možete trenirati bez doplate neke od grupnih programa, a niste uslovljeni i vežbanjem u teretani da biste prisustvovali ovim programima. Ahilej bar, takođe, pored zdravih obroka, nudi i proteinske šejkove, sveže sokove, čajeve i kafu. Takođe, korisnicima FitPass Student kartice je omogućen ulazak i čekiranje kartice do 15h.

 

Trenutna prosečna ocena: 8.81/10

Trenutan broj komentara i ocena korisnika: 363

Ko jednom poseti Ahilej, uvek mu se vraća:

 

Athletic’s Gym (Vojvode Stepe 230, Voždovac)

 

Njihovo ime je zvučno ne samo na voždovačkoj, već i na preostalim opštinama na kojima se nalazi. Sa razlogom među najposećenijim sportskim objektima

Ova prepoznatljiva voždovačka teretana nalazi se na odličnoj lokaciji pristupačna javnom i privatnom prevozu. Preko 20 godina postoji kao zaseban sportski centar sa izgrađenim sistemom sportskih vrednosti i uslova koji pariraju svetskim. Ogroman prostor na preko 400 m2 raspolaže sa preko 17 kardio sprava, 21 mašinom brenda TechoGym, kao i 6 grupnih fitnes programa. Da li ćete izabrati Total Body mix, Full Body workout, Tae bo, Mix aerobic, Pilates ili Zumbu to sve zavisi od vaših afiniteta i želje da izgledate i osećate se dobro tokom i nakon odrađenog treninga. Sa vašom FitPass karticom, možete trenirati u moderno dizajniranom enterijeru, sa ventilacijom, sistemom klimatizacije, čistim, prostranim i udobnim svlačionicama, tuš kabinama kao i uz pomoć stručnih trenera, koji su svoje obrazovanje stekli na odgovarajućim fakultetima i višim školama za fizičku kulturu. Posetite ih i uverite se u njihovo dokazano ime kvaliteta!

 

Trenutna prosečna ocena: 8.03/10

Trenutan broj komentara i ocena korisnika: 181

Lanac teretana koji sa pravom zaslužuje epitet među najboljima:

 

Za listu svih najboljih teretana na Voždovcu (na osnovu ocena korisnika FitPass kartice), pročitajte i članak najbolje teretane na Voždovcu.

 

Opština Zemun

Vulkan Gym (Ugrinovačka 206, Zemun)

 

Kažu da je ovde atmosfera odlična, jer uvek raspoloženi treneri i želja za treniranjem mame druge vežbače da posete ovo mesto

Koja vam je prva asocijacija na ovu teretanu? Impozantan prostor od 800 m2 koji je opremljen najsavremenijim spravama koje pojedinačno ili u kombinaciji čine najbolji mogući spoj za oblikovanje tela, kao i za ostvarivanje finalnog cilja. Instruktori sa višegodišnjim radnim stažom su tu da vam pomognu pri svakoj odluci vezanoj za specifične i ostale treninge, a svaka vaša aktivnost je propraćena njihovim stalnim nadzorom. Opremljen je dovoljnim brojem profesionalnih sprava i sistema, kao i kompletnim programom za fitnes i borilačke veštine. Sa vašom FitPass karticom, imate pristup brojnim grupnim treninzima poput aerobika, krosfita, karatea, zumbi, jogi, kik i kardio boksu i ostalim borilačkim veštinama. Za najmlađe su obezbeđeni i karate, džudo i aikido kako bi na vreme krenuli da treniraju omiljenu sportsku disciplinu. Takođe, korisnici FitPass student kartice u objekat mogu da uđu najkasnije do 15h i tako čekiraju svoju karticu. Ako živite ili radite u Zemunu, onda nećete pogrešiti sa ovim fitnes centrom!

 

Trenutna prosečna ocena: 8.26/10

Trenutan broj komentara i ocena korisnika: 133

Zemun je lokacija koja vam najviše odgovara?

 

Pump It Up (Beogradska 16, Zemun)

 

Pored klasičnog aerobika, imate mogućnost da bez doplate učestvujete i u ostalim sportskim disciplinama

Može se reći da Pump It Up dominira sa kompletnim uslovima za vežbanje. Korisnici FitPass kartice su bez problema sa najvišim ocenama vrednovali ovaj fantastičan zemunski sportski objekat. Prvi utisak se vezuje za vrhunsku higijenu, prostranost i veličina teretane na dva nivoa, kao i ogroman broj sprava dovoljan za svakog vežbača koji posveti vreme sebi i boravku u Beogradskoj 16. Fitnes klub koji ima odličnu lokaciju, u samom centru Zemuna, kao i odlično radno vreme (radnim danima: 7:00h – 22:00h i nedeljom: 09:00h – 21:00h) su samo neki od razloga zašto da ih posetite. Takođe, ljubazni instruktori će vam dati neophodne savete o ishrani i korišćenju suplemenata, a najviše oko vašeg odgovarajućeg tempa vežbanja, čime vas automatski motivišu da se posvetite sebi i svom zdravlju. Uverite se u njihovu s pravom visoku ocenu i posetite ih sa vašom FitPass karticom!

 

Trenutna prosečna ocena: 8.48/10

Trenutan broj komentara i ocena korisnika: 119

Imate već pozitivne komentare za njih? Preporučite ih drugima!

 

Za listu svih najboljih teretana u Zemunu (na osnovu ocena korisnika FitPass kartice), saznajte u delu Objekti na našem sajtu, izborom grada Beograd, regije Zemun, disciplina Teretane, odnosno – ovako.

 

Kako biste izabrali samo najkvalitetnije za sebe, saznajte koji su vam zacrtani ciljevi i potrebe za vežbanjem u narednom periodu. Dobra stvar je ta što na teritoriji Beograda ima dovoljan broj fitnes centara koji pružaju savršeno iskustvo treniranja. Dovoljno jeste samo da u svom posedu imate FitPass karticu, pa ćete i tako ostvariti niz benefita koji je prate. Ovo je prvi deo liste najposećenijih, i najboljih objekata u našoj prestonici.

 

* Napomena: Lista je kreirana na osnovu ocena i komentara korisnika FitPass kartice. Ove i ostale najbolje teretane na teritoriji Beograda možete izabrati na ovom linku, izborom odgovarajućeg grada, regije grada, kao i discipline (u ovom slučaju teretane).

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.