Najbolje teretane u Beogradu u kojima možete vežbati sa vašom FitPass karticom (2. deo)

U kojoj meri ste posvećeni sebi i svom fizičkom izgledu? Da li sa dolaskom lepog vremena ubrzavate tempo vežbanja? Šta vežbate i koliko? Ukoliko na sva pitanja imate prosečan ili nedovoljno određen odgovor, vreme je da promenite navike. Uzimajući u obzir činjenicu da je za željene rezultate potrebno vreme, dosta volje i motivacije, na putu ka njihovom ostvarenju dolazi do zasićenja, pa čak i odustajanja. Ako ne spadate u tu grupu ljudi, nadamo se da trenirate u objektu koji je baš po vašoj meri. U prethodnom tekstu, opisali smo vam zašto su ovi sportski centri među najposećenijim u Beogradu u sklopu našeg sistema, a u nastavku sledi drugi deo teksta. S ciljem da vam olakšamo odluku koji među najboljima da izaberete, a i da bismo vas dodatno ohrabrili da svoje ciljeve ostvarite na kvalitetan način.

 

Opština Čukarica

Sport active (Lazarevački drum 25, Čukarička padina)

 

Sport active
Jedinstven zbog dodatnih usluga, Sport Active je prava destinacija za sve sportiste

Ukoliko je opština Čukarica vaše matično mesto u kojem radite ili živite, prema ocenama i komentarima korisnika FitPass kartice, Sport active je sportski centar koji objedinjuje samo najkvalitetnije usluge. U bogatoj ponudi su dostupni programi namenjeni kako rekreativcima, tako i profesionalnim sportistima, uključujući programe za oblikovanje tela, impozantan kardio program kao i različite vrste grupnog vežbanja: body condition, high low, klasični i sportski aerobik kao i ostale discipline. Uslovi za rad pogoduju svima jer usmeravaju korisnike na konkretne ciljeve, motivišući ih na redovno treniranje. Radno vreme je fleksibilno i prilagođeno svačijim obavezama (radni dani: 09-23h i vikend: 11-19/21h). Ono što takođe, izdvajaju u svojoj ponudi jesu već odavno popularna krio sauna i sauna u kedrovom buretu. U krio sauni koja je atraktivna jer doprinosi bržem oporavku sportista, takođe služi i za jačanje cirkulacije i otpornosti organizma da izdrži izuzetno niske temperature, pa njeni efekti traju i do 10h nakon boravka u njoj. Sa druge strane, sauna u kedrovom buretu, podrazumeva zagrevanje tela u istoimenom buretu ispunjenom etarskim uljima koja poboljšavaju psiho-fizičko stanje sportista.

 

Trenutna prosečna ocena: 7.57/10

Trenutan broj komentara i ocena korisnika: 33

Privlače vas ove vrste saune?

 

Fitness klub Dream Gym (Mladena Mitrića 8-12, Čukarička padina)

 

Zavirite u ovu jedinstvenu čukaričku oazu treniranja

Čukarička padina je odavno prepoznatljiva jer u okviru svoje sportske komune obuhvata i ovaj fitnes centar. Dream Gym je zapravo teretana iz kraja koja je omiljena zbog različitih vrhunskih uslova parirajući savremenim. Prema pozitivnim ocenama i prevashodno komentarima korisnika FitPass kartice, ovaj prostor zadovoljava zahteve po pitanju opremljenosti, higijene i spremnosti trenera da vas uputi u najbitnije momente vežbanja. Radno vreme je prilagođeno svačijim obavezama (svaki dan od 9h do 23h). Kreativan, old school enterijer će vas svakako primamiti da posetite ovaj čukarički sportski objekat. Takođe, korisnici FitPass Student kartice mogu u objekat da uđu najkasnije do 15h i tako čekiraju svoju ulaznicu.

Niste je još posetili?

 

Za listu svih najboljih teretana na Čukarici (na osnovu ocena korisnika FitPass kartice), saznajte u delu Objekti na našem sajtu, izborom grada Beograd, regije Čukarička padina, disciplina Teretane, odnosno – ovako.

 

Opština Zvezdara

 

Ahilej (Dimitrija Tucovića 108, Zvezdara)

 

Objekat koji od svog otvaranja sakuplja samo najbolje ocene i komentare

Prepoznatljivo ime u svetu fitnesa i bodibildinga. Atraktivan prostor na četiri lokacije već odavno dominira po pitanju svih uslova za treniranje. Smešten je u srcu Zvezdare na prostoru površine preko 1.300 m2, a sprave koje poseduje su samo od najkvalitetnijih proizvođača –  Technogym, Matrix, Hammer Strength, kao i crossfit sprave marke Rogue. Sve više popularna kod njih je i Borilačka akademija koja objedinjuje uporne borce, atlete koje žele da svoje vežbanje podignu na najviši mogući nivo. Za sve FitPass korisnike bitna informacija je ta da nakon odrađenog grupnog treninga, mogu koristiti i usluge teretane. Takođe, svi korisnici FitPass Student kartice moraju se čekirati najkasnije do 15h i tako ući u Ahilej sportski objekat. Da li vas više privlače Tae Bo, MMA, funkcionalni trening ili hatha yoga? Bez obzira za koju ste se disciplinu odlučili, sjajni treneri će vam pomoći da svakoj vežbi pristupite sa ciljem da postignete samo najbolje rezultate.

 

Trenutna prosečna ocena: 9.07/10

Trenutan broj komentara i ocena korisnika: 481

Ahilej je vaš novi izbor?

 

Za listu svih najboljih teretana na Zvezdari (na osnovu ocena korisnika FitPass kartice), saznajte u delu Objekti na našem sajtu, izborom grada Beograd, regije Zvezdara, disciplina Teretane, odnosno – ovako.

 

Opština Stari Grad

Aerobic & Fitness Club Star (Vojvode Dobrnjca 50a, Stari Grad)

 

Po meri svake dame, ovaj fitnes centar dominira u svakom segmentu

Ušuškan u strogom centru grada, predstavlja pravu malu vežbačku oazu. Namenjen lepšem polu, ovaj multifunkcionalni sportski centar obuhvata različite fitnes programe. Osnovan pre više od 10 godina, za svakog posetioca bilo da je on rekreativac ili profesionalni sportista nudi kvalitetan sadržaj. Na ekskluzivnom prostoru od 700 m2 (posebno ventiliran i klimatizovan), nalazi se pet sala namenjene svim programima, a posebno se izdvajaju spinning sala, pilates studio i sale za personalne treninge. Sam fitnes tim čine profesionalni i obrazovani treneri koji vam u svakom momentu pružaju podršku prilikom izvođenja svake vežbe. Visoka ocena korisnika FitPass kartice govori u prilog tome. Najnovije sprave, ljubazno osoblje i fleksibilno radno vreme su dokaz da ovaj fitnes centar dominira u svakom segmentu. Rezervacija za grupni trening je obavezna, a sa FitPass karticom je pokrivena jedna aktivnost dnevno.

 

Trenutna prosečna ocena: 9.27/10

Trenutan broj komentara i ocena korisnika: 300

Živite ili radite u krugu dvojke?

 

Opština Savski venac

Fitnes centar Play Gym (Vojvode Milenka 40, Savski Venac)

 

U periodu od 8h do 22h imate mogućnost da vežbate program koji vama najviše odgovara

Savski venac obiluje kvalitetnim fitnes centrima, pa ne čudi činjenica da Play Gym svoj kvalitet opravdava visokom ocenom. Bez obzira u kojoj se formi nalazite ili koliko imate godina, vežbanje kod njih će vam podići nivo energije, podstaknuti osećaj zadovoljstva i omogućiti da se na kraju svakog treninga osetite zadovoljno. Da li vas zanimaju kardio ili kik boks, zumba, joga, aerobik ili pak teretana i kardio program? Sve vam je dostupno na ovom mestu, dovoljno je samo da odredite prioritete po pitanju najboljih programa. Takođe, u Play sportskom centru imate mogućnost kupovine proteina i pravljenje šejkova na mericu. Takođe, neophodna je prethodna rezervacija za mesto na grupnim treninzima, gde jedna seansa treninga traje 1h. Dovoljan razlog da ih posetite, zar ne?

 

Trenutna prosečna ocena: 8.52/10

Trenutan broj komentara i ocena korisnika: 104

Odavno ih merkate, ali ne stižete da ih posetite?

 

Za listu svih najboljih teretana na Savskom vencu (na osnovu ocena korisnika FitPass kartice), saznajte u delu Objekti na našem sajtu, izborom grada Beograd, regije Savski venac, disciplina Teretane, odnosno – ovako.

 

 

Opština Obrenovac

Ring Gym (Miloša Obrenovića 135, Obrenovac)

 

U sklopu radnog vremena od 8h do 22h i skraćeno vikendom, možete trenirati vašim tempom u skladu sa vašim privatnim i poslovnim obavezama

Obrenovac krasi jedinstveni sportski objekat sa jedinstvenim nazivom. Prostire se na 600 m2 u samom srcu Obrenovca u istoimenoj Ring zgradi. U vrhunskom prostoru postoji preko 70 najsavremenijih sprava koje su u dovoljnom broju kako bi svi posetioci trenirali šta im u tom momentu odgovara. Svi korisnici FitPass kartice imaju pristup celom objektu i to bez doplate. Sve mašine, uključujući i kardio program omogućavaju kvalitetan i efikasan trening snage i izdržljivosti, kao i redukciju kilograma i podizanje nivoa kondicije. Iskusni i stručni treneri su tu da vam olakšaju svaku vežbu, a motivacija će vam biti veća ukoliko definišete cilj zbog kojeg ste posetili ovaj sportski objekat. Higijena je vrednovana najvišim ocenama, a na vama je da proverite zašto sportski centar Ring nudi samo najkvalitetniji sadržaj!

 

Živite ili radite u Obrenovcu?

 

Za listu svih najboljih teretana u Obrenovcu (na osnovu ocena korisnika FitPass kartice), saznajte u delu Objekti na našem sajtu, izborom grada Beograd, regije Obrenovac, disciplina Teretane, odnosno – ovako.

 

Opština Surčin

Tutto teretana (Vojvođanska 414, Surčin)

 

Solarijum ili masaža? U Tutto sportskom centru su vam dostupne i ove usluge

Ako živite ili radite u Surčinu, Tutto teretana je idealan izbor za vas. Tačnije, za nju je karakteristično to što je namenjena ne samo Vama, već i Vašoj porodici jer paleta usluga koju nudi je prilično kvalitetna. Sa vašom FitPass karticom dostupna vam je komplet teretana, grupni treninzi (za koje je neophodna prethodna provera oko slobodnih mesta), kao i velika sauna u kojoj možete da se opustite pre ili nakon treninga. Od grupnih treninga, možete da birate između zumbe, sve popularnijeg spinning-a, pilatesa, mix aerobika, krosfita ili power up intenzivnog treninga. Sam koncept treniranja u ovom popularnom, surčinskom sportskom objektu zasnovan je na podeli vežbi na određene treninge po danima u nedelji. Pa tako postoje treninzi snage, izdržljivosti, koordinacije, gipkosti, brzine i opšti treninzi. Na vama je da procenite da li možete da izdržite takav tempo, ali za kvalitetne rezultate odredite prioritetne vežbe, naravno u skladu sa savetima vašeg nadležnog trenera. Tutto teretana – lokacija za postizanje zacrtanog cilja.

 

Surčin je lokacija koja vam najviše odgovara?

 

Za listu svih najboljih teretana u Surčinu (na osnovu ocena korisnika FitPass kartice), saznajte u delu Objekti na našem sajtu, izborom grada Beograd, regije Surčin, disciplina Teretane, odnosno – ovako.

 

Lista najboljih teretana na teritoriji Beograda je kompletirana. Nadamo se da smo vam olakšali izbor prilikom odgovarajućeg sportskog objekta. Svaki od ovih fitnes centara je kvalitetan po svakoj kategoriji, a vaša personalizovana FitPass kartica je ulaznica na ova mesta. Ukoliko ste propustili da pročitate prvi deo teksta o najboljim teretanama u Beogradu, možete ga čekirati ovde. Želimo vam uspešno i kvalitetno vežbanje!

* Napomena: Lista je kreirana na osnovu ocena i komentara korisnika FitPass kartice. Ove i ostale najbolje teretane na teritoriji Beograda možete izabrati na ovom linku, izborom odgovarajućeg grada, regije grada, kao i discipline (u ovom slučaju teretane).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.