Sportska radnja Sportagram je spremila posebno iznenađenje: 10% popusta za sve korisnike FitPass kartice!


Ukoliko sebe svrstavate u grupu rekreativaca ili pak profesionalnih sportista koji žele da i van sportskog objekta rade na svom fizičkom izgledu, postoje specijalizovana mesta koja nude kvalitetan asortiman prilagođen svakome. Sa vašom FitPass karticom, dostupna vam je paleta proizvoda sportske radnje Sportagram u kojoj će se naći proizvod za svakog ljubitelja aktivnosti i disciplina koje su u našem sistemu.

 

 

 

Zašto Sportagram?

 

Novi Sad svakako ima kvalitetne radnje koje imaju još bolji asortiman. Sportska radnja Sportagram na lokaciji Kosovska 19, nudi impozantan izbor sportske i fitnes opreme, boks i rvačke opreme, opreme za plivanje, crossfit, mali fudbal, školice sporta, kao i veliki izbor dodataka ishrani vodećih svetskih proizvođača. Takođe, dostupan je i servis fitnes opreme sa odgovarajućom kontakt formom. U njihovoj ponudi vas očekuje oprema vrhuskog kvaliteta: Capriolo, BMA, Pride, Zigom, Iron, Trendy sport, Tuber, Adidas, Intex, Lonsdale, Tigar, Babolat…

 

 

 

U njihovom asortimanu možete pronaći i:

 

    • Džakove za boks i kikboks, tegove i šipke, kanape za crossfit, trake za trčanje, eliptične trenažere, sobne bicikle, fitnes vreće, klupe za trbušnjake i leđa;
    • Širok spektar lopti za pilates, aerobik, fudbal, košarku, vaterpolo, rukomet, step klupe, strunjače raznih dimenzija, podloge za joge i fitnes…
    • Svim ljubiteljima borilačke opreme, Sportagram u svom asortimanu ima veliki izbor opreme, poput: brzih lopti i kruški, džakove za boks, fokusere, kacige, rukavice, šorceve, zaštitnu opremu…

 

Svi vlasnici FitPass kartice će moći da ostvare specijalan popust u prodavnici sportske opreme Sportagram i to:

10% popusta na sve artikle u objektu koji nisu na popustu. Dovoljno je da tokom kupovine željenog proizvoda pokažete svoju karticu sa ličnim dokumentom, i popust će vam biti obračunat.

 

U svom asortimanu, Sportagram ima veliki izbor dodataka ishrani renomiranih brendova: Amix, BioTech, Maximalium, Dymatize, Twinlab, Isostar, Pansport, Grenade, Mr. Poppers, Natrol, SciTec… Ono što vam je takođe dostupno čim kročite u njihov objekat jesu besplatni saveti stručnih lica, koja će vam na svaku vašu nedoumicu ili pitanje, a u vezi su sa opremom sa kojom želite da ostvarite željene ciljeve. Proteini, aminokiseline, kreatin, sagorevači masti, glutamin, glutamin, gejneri, BCAA, NO reaktori, pre-workout suplementi, antioksidanti, biljni ekstrakti, esencijalne masne kiseline, minerali, vitamini, napici i gelovi za energiju, izdržljivost i oporavak.

 

Zašto ih posetiti?

 

Kvalitet i stručnost se vezuju za njihovo ime. Nalaze se u Novom Sadu (ulica Kosovska 19, lokal br. 2). Pored zvaničnog sajta, sve bitne informacije možete pronaći na njihovim digitalnim plarformama Facebook i Instagram, a ukoliko imate bilo kakvo pitanje oko željenog artikla ili korisničke podrške, možete im se obratiti u svakom momentu preko dostupnih kontakt telefona (021/301-54-48 i 065/833-88-55). Takođe, informacije možete dobiti i putem mejla sportagramns@gmail.com. Radno vreme je radnim danima od 9h do 20h, subotom od 10h do 16h, dok je nedelja neradna.

Ukoliko su vam sport i rekreacije glavni izvor dobrog raspoloženja Sportagram je mesto na kojem ćete dobiti sve neophodne rekvizite koji će vam olakšati i ulepšati svaki momenat zabave i treniranja. Sa FitPass karticom, takva zabava će biti dostupna svakom korisniku.

 


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.