Brinite o svom zdravlju uz edukativni centar ’’Psihorelaks’’ i odlične popuste sa FitPass karticom

Da li ste se nekada zapitali u kojoj meri brinete o svom mentalnom zdravlju? I da li ste svesni koliko redovna mentalna higijena čini dobro vašem psiho-fizičkom stanju? Nije tajna da su već godinama unazad izuzetno popularni treninzi i edukacije iz oblasti psihologije, lajf-koučinga (eng. Life Coaching) i uopšteno – savremenog života u kojem moramo misliti o sebi poboljšanjem svakog našeg segmenta življenja, pogotovo ukoliko smo na svakodnevnom nivou suočeni sa velikom količinom stresa. Ukoliko ste vlasnik/ca FitPass članarine, verovatno ste upoznati sa sadržajem našeg FitPass kluba (FitPass Club) koji čine partneri iz različitih sfera zdravlja, nudeći brojne benefite svim korisnicima. U nastavku vam prikazujemo našu novu saradnju koja verujemo da će vam sigurno značiti u bilo kojem momentu.

 

Zašto Psihorelaks?

 

Psihorelaks je edukativni centar koji prevashodno pruža usluge edukacije i individualnog savetovanja. Pored toga, u sklopu ponude su i organizacija radionica za kompanije. Isto tako, njihova ekspertiza obuhvata i treninge za pojedince i firme, psihološko savetovanje, kao i edukacija za trenere treninga. Njihov tim čine stručni i fakultetsko obrazovani psiholozi i psihoterapeuti koji imaju dugogodišnju praksu iz ovih oblasti. U ponudi edukativnog centra Psihorelaks se nalaze: autogeni trening, asertivni trening, trening o upravljanju stresom, trening o motivaciji kao ključu uspeha, trening o emotivnoj inteligenciji u privatnom i poslovnom životu, radionica o partnerskim odnosima kao i trening iz progresivno-mišićne relaksacije.

Svi vlasnici FitPass članarine će moći da ostvare specijalan popust od 20% u edukativnom centru Psihorelaks i to:

na autogeni trening i trening iz progresivno – mišićne relaksacije na teritoriji Beograda, Novog Sada i putem Skype digitalne platforme. Dovoljno je da tokom plaćanja odabranog tretmana pokažete Vašu FitPass članarinu, pa će Vam i popust biti obračunat.

Bitno je da znate:

    • Autogeni trening je svetski priznata i psihološka tehnika za borbu sa stresom. Oslanja se na psihofizičku relaksaciju kombinacijom meditacije i joge. Koristi se prilikom prevencije različitih racionalnih i iracionalnih strahova, strepnje i uopšteno blažih anksioznih stanja, pogotovo za prevenciju određenih posttraumatskih stresova i psihosomatskih bolesti.
    • Trening progresivno – mišićne relaksacije je trening namenjen postizanju duboke relaksacije. Šta to znači? Putem ove tehnike vi zapravo radite vežbe stezanja i opuštanja mišića po određenim grupama. Osim što se ovim treningom sprečava akumulacija stresa, nesanica i umor, njime istovremeno i postepeno povećavate energiju i produktivnost.

 

 

Psihorelaks – zašto su vredni vaše posete?

 

Komunikacija sa njima i celokupno iskustvo je u potpunosti profesionalno i efikasno. Pored zvaničnog sajta, sve bitne informacije možete dobiti pomoću kontakt forme i na digitalnim platformama Facebook i Twitter, a verujemo da će Vam oni pomoći da svaki Vaš problem ili nedoumicu rešite na najbolji mogući način.

Leave a Reply

Your email address will not be published.