Opremi se za pobedu: FitPass Gear je od sada dostupan svima!

Konačno smo nakon velikog broja zahteva i želja od strane naših korisnika omogućili FitPass opremu svima! Predstavljamo vam FitPass web shop, odnosno FitPass Gear koji na jednom mestu sadrži autentičnu FitPass opremu!

Fantastične majice i prateća oprema su modernog dizajna i vrhunskog kvaliteta, prilagodljivi svima koji žele da budu u trendu bez obzira da li su rekreativci ili profesionalni sportisti.

 

FitPass Beast Mode kolekcija namenjena je svima koji svoje zdrave odluke stavljaju na prvo mesto, hrabro se upuštajući u sportske izazove motivisani pobedom. Majice (u beloj i crnoj boji) su kreirane za neustrašive muškarce kojima svakodnevni raspored nije potpun bez treninga. Oni su jaki za sebe i druge, a prepreke za ostvarivanje njihovog cilja ne postoji. Za pripadnice lepšeg pola, dizajnirali smo posebnu Lady Boss kolekciju, inspirisanu svim damama kojima je briga o zdravlju na prvom mestu, a istovremeno žele da njihov garderober bude popunjen outfit-om koji ih razlikuje od drugih.

Sledeći trendove u fitnesu, FitPass Gear kolekciju smo namenili svima koji žele da budu prepoznatljivi kako u svojoj omiljenoj teretani, tako i van nje. FitPass Gear devojka je snažna, fit i neodoljiva; FitPass Gear muškarac je jak i uvek u trendu.

Za one koji se ipak drže stare dobre klasike, FitPass muška crna i ženska bela majica su ono što je od opreme neophodno u svačijoj sportskoj torbi ili ormaru. Komforne za nošenje, odlične su i prilagodljive za svaku priliku i situaciju.

U pauzi od treninga, osvežite se ukusnim i hranljivim šejkovima iz sjajnih FitPass šejkera i FitPass bočica, a ovu opremu možete uvek obogatiti praktičnim FitPass peškirom.

Celokupna kolekcija je dostupna samo putem našeg web shop-a, na kojem su transparentno istaknute sve bitne informacije, a verujemo da ćete se vrlo brzo navići na svoju sportsku opremu s kojom ćete biti primećeni i zapamćeni. Uskoro vas očekuje i nova oprema, među kojima su i dizajnirane dve vrste helanki!

Aktiviraj se. Opremi se za pobedu. FitPass Gear konačno dostupan!

 

***Napomena: Svi dodatni popusti koje ste sakupili do sada, se NE mogu kombinovati sa proizvodima u sklopu ove kolekcije.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.