Nastavljamo tradiciju održavanja FitPass letnje promocije!

Leto dočekujemo u velikom stilu! Iskoristite tradicionalnu, specijalnu letnju akciju i 30% popusta prilikom prve kupovine ili obnove FitPass kartice i uživajte u predstojećim vrelim danima! Akcija traje od 19. do 21. juna i odnosi se samo na tromesečni (Classic S) paket. Akcija se odnosi i na nove i na postojeće privatne korisnike.*

 

Napomena: Svi dodatni popusti koje ste sakupili do sada, se NE mogu obračunati na ovaj popust u sklopu letnje promocije (sistem preporuke, kodovi, vaučeri, Novobeogradski klub, program Super Kartice, FitPass Gear web shop…).

Ova akcija se NE odnosi na FitPass Student karticu. Takođe, akcija važi samo za fizička lica, NE i za korporativne korisnike, pri čemu nije potrebna ponovna registracija ukoliko ste se već u nekom prethodnom periodu registrovali. Korisnici koji su se u nekom momentu registrovali, ali ne i kupili svoju karticu, akciju će iskoristiti tako što će ulogovati na sistem sa e-mail adresom i šifrom koju su uneli prilikom prvobitne registracije, odabrati opciju ”produži karticu” i izabrati željeni paket članarine sa popustom.

 

* Svaki postojeći korisnik kojem ističe članarina nakon 03.07. (uključujući i 03.07.) neće biti u mogućnosti da iskoristi letnju akciju.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.