Specijalan popust sa vašom FitPass aktivnom članarinom samo kod naših partnera Aleksandar MN


Konstantno radeći na poboljšanju kvaliteta usluga koje su usmerene ka svim FitPass korisnicima, upoznajemo sve značajniji broj isto tako kvalitetnih partnera. Jedan od njih jeste i Aleksandar MN – jedna od najvećih kompanija na tržištu farmacije. Zašto baš oni, saznajte u nastavku.

 

 

Oni su pravo mesto za vaše zdravlje. Kao i uslugu koja je na istom takvom visokom nivou. Uspešno posluju već deset godina u domenu distribucije i uvoza OTC programa i medicinskih sredstava. Potvrda njihovog odličnog poslovanja jeste i osvajanje Zlatnog AAA Sertifikata za bonitetnu iznovrsnost. Proizvodi koji se nalaze na njihovim policama su prihvaćeni u celom svetu, što dovoljno govori o kvalitetu i ukazanom poverenju od strane kupaca.

 

Bitno je da znate:

 

    • Proizvodi koje uvoze, pa potom i distribuiraju su, između ostalog i: Jarrow (Bone Up, Vitamin D3, Q-Absorbe), Gemini (Joint MD, Joint MD revolution), Hygenic Corporation (Biofreeze), NeoCell (Super Collagen, Super Collagen beauty), Marnys (Oregamar, Origano ulje), kao i druge, prepoznatljive svetske, a proverene brendove;
    • U svom asortimanu sadrže i profesionalnu fitness i wellness opremu među kojom ćete sigurno pronaći ono što vam je u tom trenutku neophodno kako biste poboljšali kondiciju i zdravstveno stanje u celini;
    • Segment zdrave ishrane je nešto što se podrazumeva u njihovom portfoliu. Začini, bilje, aromatični sastojci, kao i dodaci vašim obrocima po povoljnim cenama su svakako dostupni na njihovim policama, a diferencirani dijetetski proizvodi će vam svakako privući pažnju zbog svojih odabranih, a kvalitetnih svojstava;
    • Medicinska sredstva kao i odabrani kozmetički preparati su svakako deo njihove ponude, a verujemo da ćete sigurno pronaći nešto što vama odgovara i prija.

 

 

Svi vlasnici FitPass aktivne članarine će moći da ostvare specijalan popust zahvaljujući našim partnerima Aleksandar MN i to:

10% popusta na celokupan asortiman ovog brenda, osim na akcijske proizvode. Popust je za sada moguće ostvariti samo na ceo račun u objektu (prodavnica Prevencija i terapija, Sportsko rekreativni centar ‘’11. April’’, Autoput za Zagreb 2, Beograd). Dovoljno je da tokom kupovine željenog proizvoda pokažete svoju karticu sa ličnim dokumentom, i popust će vam biti obračunat.

 

Iza dobrog brenda stoje još bolji ljudi, pa tako njihov tim obuhvata preko 60 medicinskih radnika, obuhvatajući doktore medicine, farmaceute, fizioterapeute, logističku, marketinšku i operativnu podršku. Još jedna zanimljivost je ta da u sklopu svoje kompanije AMN Euro Health organizuju interaktivne kurseve, gde na mesečnom nivou preko 50 polaznika uspešno pohađa i završi ove specijalizovane obuke.

 

 

 

 

Ono što posebno izdvajamo iz njihove ponude (a što je ujedno i jako traženo) jeste:

 

#1 Organic protein

Orgain protein je zamena za zdrav obrok, pomaže mršavljenju i kontroli telesne težine. Jedinstvena linija potpuno čiste organske, zdrave hrane za detoksikaciju i jačanje organizma, doprinosi celokupnom zdravlju i prevenciji mnogih, danas rasprostranjenih, bolesti… Razvijen od strane Američke fondacije-lekara za prevenciju raka. Spadaju u grupu tzv. “produživača života”. Takođe, namenjen je osobama na posebnim režimima ishrane, veganima, dijabetičarima, ljudima koji poste, kao i za prevenciju svih oblika maligniteta.

 

#2 Thera band rekviziti za vežbanje

Jedni od najboljih, najkvalitetnijih, a ujedno i najtraženijih rekvizita za vežbanje jesu oni od američkog brend Thera band. Ova fitnes oprema je toliko popularna upravo zbog činjenice da je namenjena treniranju kako u kućnim uslovima, tako i u profesionalnim, sportskim objektima.

#3 Mueller steznici i ortoze

Mueller je preporuka svetski priznatih sportskih lekara i fizioterapeuta, koju koriste prilikom prevencije i terapije povreda sportista koje leče. Šta ćete odabrati, zavisi od vaših preferencija i potreba u tom momentu.

 

 

 

Aleksandar MN – zašto su vredni vaše posete?

 

Komunikacija sa njima i celokupan doživljaj kupovine je u potpunosti profesionalan i efikasan. Pored zvaničnog sajta, sve bitne informacije možete da dobijete pomoću korisničke podrške i na svim digitalnim platformama (Facebook i Instagram), a ljubazno osoblje je tu da vam olakša odluku ukoliko se dvoumite između više proizvoda.

 

Verujemo da ćete biti zadovoljni asortimanom našeg partnera koji se potrudio da kvalitet vašeg zdravlja poboljša na najbolji mogući način, a pogotovo sa FitPass karticom koja će vam ovakve dobre nabavke učiniti prijatnijim iskustvom.


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.