Ostavite karticu kod kuće!


Od sada će vam FitPass biti na dohvat ruke! Uz pomoć FitPass iOS ili FitPass android aplikacije treniranje je postalo jednostavnije, jer smo uveli korišćenje objekata preko QR koda! Skeniranjem QR koda očitava se vaš termin, tako da će vam biti potreban samo telefon, a u narednom periodu ćemo kartice isključiti iz upotrebe.

 

Od danas svi FitPass članovi koristeći samo svoj mobilni telefon mogu pristupiti bilo kom sportskom objektu koji se nalazi u našem sistemu!

 

Sve što treba da uradite jeste da u Google Play ili Apple store-u, besplatno skinete FitPass aplikaciju i ulogujete se na svoj profil preko koga direktno možete pokrenuti QR kod skener.

Svaki od sportskih objekata koji se nalazi u FitPass sistemu na ulazu (na pultu, ili mestu gde bi osoblje obično zatražilo vašu karticu), od sada ima postavljen jedinstveni QR kod. Nakon njegovog skeniranja uz pomoć FitPass aplikacije, vama se čekira termin, a ujedno je neophodno da osoblju objekta pokažete telefon, odnosno potvrdu o uspešnom čekiranju!

Instalacija aplikacije je moguća na svim iOS (verzija 11.0 i noviji) i Android (do 5 godina starosti) mobilnim telefonima. Sve što je potrebno jeste da imate funkcionalnu kameru, servis za očitavanje QR koda, koji je već deo standardnih funkcionalnosti novijih pametnih uređaja, kao i kreiran FitPass korisnički nalog.

 

Želimo da vas podsetimo da je u skladu sa našim Uslovima korišćenja neophodno da u sportskom objektu imate kod sebe dokument sa fotografijom zbog potvrde identiteta vlasnika naše članarine. 

 

Ukoliko već imate instaliranu aplikaciju, ali ne pronalazite među opcijama skener QR koda, to samo znači da još uvek nemate poslednju verziju aplikacije i da treba da je ažurirate.

Svaka FitPass kartica u donjem desnom uglu ima ispisan i šestocifreni broj korisnika. Samim tim, ako ste zaboravili e-mail adresu ili šifru koju ste koristili prilikom kreiranja svog naloga u FitPass iOS ili FitPass android aplikaciji, unosom pomenutog broja možete zatražiti promenu ovih parametara.

Nakon pristupanja svom profilu, sve što treba da uradite jeste da postavite odgovarajuću profilnu fotografiju, unesete broj telefona na koji će vam stići verifikacioni PIN kod, uključite geolokaciju kako bi sistem mogao da vas prepozna, a potom skenirate QR kod.

 

FitPass aplikaciju možete preuzeti direktno putem Google Play Store-a ili App Store-a. Takođe, u nastavku teksta klikom na fotografiju preuzmite našu aplikaciju na Google Play Store-u ili App Store-u u zavisnosti da li imate Android smart phone ili iPhone.

 

 


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.