Specijalni popusti za sve FitPass korisnike na iznos grupnih, porodičnih i individualnih aranžmana sa Belvi Travel turističkom agencijom

Putovanja su uvek u modi, pogotovo ona za koja smo najviše zainteresovani kada je u pitanju naš godišnji odmor ili sezonsko putovanje po brojnim pogodnostima. Ovog puta, turistička agencija Belvi Travel na naše zadovoljstvo i zadovoljstvo velikog broja FitPass korisnika se priključila našem FitPass Club-u, mesto koje okuplja kvalitetne partnere po svim parametrima.

 

Zašto Belvi Travel?

 

Jubilejom od uspešnih 25 godina poslovanja se ne može svako pohvaliti. Oni su sinonim za vrhunsku profesionalnost, kvalitetnu ponudu i individualan pristup svakom putniku bez obzira na tip putovanja. Bilo da skijate, letujete, aktivno odmarate u wellness&spa centrima, volite sport ili ste pak ljubitelj izleta, Belvi Travel je pravi izbor za vas.

 

Svi vlasnici FitPass aktivne članarine će moći da ostvare specijalne popuste u turističkoj agenciji Belvi Travel i to:

5-7% popusta na celokupan iznos grupnih, porodičnih i individualnih aranžmana sa avio ili bus prevozom za Grčku, Tursku, Egipat, evropske gradove, ski aranžmane i wellness. Popusti se obračunavaju prilikom rezervacija u beogradskim poslovnicama naše agencije na Starom Gradu, Vračaru i Novom Beogradu. Dovoljno je da tokom plaćanja željene usluge pokažete svoju karticu sa ličnim dokumentom (ili svoj korisnički broj na Vašem profilu u sklopu FitPass aplikacije), i popust će vam biti obračunat. Isto tako, popusti se ne odnose na doplate i dodatne usluge definisane Programom putovanja agencije. Takođe, popusti se ne mogu kombinovati sa agencijskim popustima za rane uplate, kao i odobravati na specijalne ponude u sezoni.

 

Belvi Travel – zašto su putovanja sa njima nezaboravna avantura?

 

Komunikacija sa njima i celokupan doživljaj putovanja je u potpunosti profesionalan i efikasan. Pored zvaničnog sajta, sve bitne informacije možete da dobijete pomoću broja telefona 011/3223-300 i na svim digitalnim platformama (Facebook i Instagram).


Detaljnije objašnjenje na koje destinacije se odnose odobreni popusti:

 

Wellness: Slovenija – 7%

Skijanje: Francuska, Austrija, Slovenija, Italija, Srbija – 5% na cenu smeštaja ili bus paket aranžmana kod kojih je uključen skipass

Grčka – ostrva: Krf, Kefalonia, Skiatos, Lefkada, Evia i Tasos – 5% na cenu avio ili bus paket aranžmana

Grčka – kontinentalna: Sivota, Parga, Lutraki, Olympic Beach, Halkidiki (Kasandra, Sitonia, Atos) – 5% na cenu avio ili bus paket aranžmana

Turska – Antalijska regija: Alanja, Side, Belek, Lara, Kemer – 5% na cenu avio paket aranžmana

Turska – Egejska regija: Kušadasi, Sarimsakli – 5% na cenu bus paket aranžmana

Egipat: Hurgada – 5% na cenu avio paket aranžmana

Španija: Majorka – 5% na cenu avio paket aranžmana

Italija: Lido di Jesolo, Rimini – 5% na cenu bus paket aranžmana

Evropski gradovi: autobusom – 5% na cenu paket aranžmana


Ono što izdvajamo iz ponude Belvi Travela jesu sledeća vrhunska turistička mesta:

 

TURSKA, Antalijska regija, upoznajte egzotični raj za porodična letovanja.

Alanja se nalazi na 130 km od aerodroma u Antaliji. Peščane plaže, čisto more, mnoštvo luksuznih i sadržajnih hotela, barova, čajdžinica, diskoteka, kafea i restorana sa širokim izborom internacionalne i nacionalne kuhinje, veliki broj radnji sa robom iz celog sveta… sve ćete to naći u Alanji.

Hotel Krizantem 4 *

Besplatno boravi dvoje dece do 14 godina u standardnoj sobi. Hotel se nalazi na 30m od peščano-šljunkovite plaže i sadrži brojne restorane, barove, 3 spoljašnja bazena (od kojih je jedan sa toboganom), animatorske i sportske sadržaje…

Hotel Kaila Beach 5*

Besplatno boravi dvoje dece do 13 godina u standardnoj sobi. Hotel ima sopstveni deo na peščano – šljunkovitoj Kejkubat plaži, koja je udaljena samo 50 m od hotela. Sadržaji hotela: 4 restorana, 4 bara, aqua park sa 3 tobogana, otvoreni bazeni, animatorski i sportski programi. Ležaljke i suncobrani na plaži su uključeni u cenu.

Side jedno od najpopularnijih letovališta u Turskoj, udaljen je 75 km od Antalije. Side, što znači „nar“, jedan je od najpoznatijih antičkih gradova u Turskoj, smešten na malom poluostrvu u Sredozemnom moru, okružen plažama poznatim kao istočna i zapadna plaža, obe su peščane, prekrivene zlatnim peskom, nedaleko od grada. Priobalje je plitko, pa je dobar izbor za porodice koje letuju sa malom decom. Duge peščane plaže uvrstile su Side u jednu od najpoželjnijih destinacija za turiste iz celog sveta.

Raymar hotel 5*

Besplatno boravi dvoje dece – prvo dete do 13 godina i drugo dete do 4 godine. Sopstvena, peščano-šljunkovita plaža, dugačka 200 m. Ležaljke i suncobrani su besplatni. Restorani, barovi, otvoreni i zatvoreni bazeni, dečji bazeni, tobogani, fitnes centar, brojni sportski tereni…

Lara je novo letovalište u istoimenoj oblasti koja se nalazi najbliže aerodromu u Antaliji, svega desetak kilometara. Oblast se sastoji od hotela visoke kategorije, smeštenih na poznatoj Lara plaži koja je dugačka 8 km, sa kristalno čistim morem, a sve to blizu trgovačkog centra, starog grada, stare luke, čaršije, muzeja Antalije, do kojih se stiže za samo nekoliko minuta vožnje.

Limak Lara Hotel 5*

Besplatno boravi dvoje dece – prvo dete do 15 godina i drugo dete do 7 godina. Sopstvena peščana plaza, ležaljke i suncobrani besplatno. Pet restorana , barovi u hotelu, plaži i bazenu. Spoljašnji bazen za decu i odrasle, aqua park sa 9 tobogana, zabavni i sportski programi tokom dana i večeri…

Kemer se nalazi 40 km od Antalije, na obodu planine Taurus sa obalom dužine 52 km. Regija Kemera predstavlja poznatu turističku oblast koja nudi brojne hotele sa naglašenim komforom i bogatim originalnim sadržajima. Ovde je priroda harmonično pomešala more, planine i četinare. Plaže su raznolikih veličina, uglavnom šljunkovite rasute uz čisto, plavo – tirkizno more. Kemer sa svojim popločanim ulicama, mediteranskom atmosferom, brojnim arheološkim nalazištima, čajdžinicama, kafterijama i restoranima nudi turistima miran odmor, provod i kupovinu.

Limak Limra Kemer 5*

Besplatno boravi dvoje dece, prvo dete do 15 godina i drugo dete do 7 godina. Sopstvena peščano-šljunkovita plaža. Ležaljke i suncobrani su uključeni u cenu. Desteak restorana, barova, kafeterija i poslatičarnica, aqua park sa 5 tobogana, 4 spoljašnja bazena, animatosrski program, fitness centar i sportski tereni.


EGIPAT – Hurgada kosmopolitsko letovalište, smešteno na peščanim obalama Crvenog mora, mora nestvarne lepote.

Hurgada – biser Egipta, nalazi se na Crvenom moru i jedno je od najposećenijih primorskih mesta u Egiptu. Grad ima oko 160.000 stanovnika i prostire se duž 50 kilometarske peščane obale, protkane koralnim sprudovima. Hoteli svojom lepotom i sadržajem ostavljaju bez daha, a Crveno more zadivljujuće lepote sa podvodnom florom i faunom, a naročito koralima ispod površine mora privlači turiste koji se profesionalno i amaterski bave ronjenjem. Grad obiluje egipatskim bazarima i prodavnicama. Zbog svoje lokacije, Hurgada vam pruža mogućnost mnogobrojnih izleta u srce stare egipatske civilizacije: Kairo sa piramidama u Gizi, Luksor, Karnak, Teba, Dolina kraljeva i čudesne oaze.

Steigenberger Aqua Magic 5*

Besplatno boravi dvoje dece do 14 godina  u porodičnoj sobi. Restorani, barovi, moderni akva park sa toboganima i delom za decu, 5 velikih bazena i 2 dečja bazena, privatna peščana plaža sa suncobranima i ležaljkama, fitness i spa centar, centar za ronjenje i sportive na vodi, igrališta, večernja zabava…

Seagull hotel 4*

Besplatno boravi dvoje dece u standardnoj sobi, prvo dete do 13 godina i drugo dete do 6 godina. Dva glavna restorana, dva a la cart restorana, četiri restorana pored plaže, sedam barova, noćni klub, 5 spoljašnjih bazena, akva park sa 9 tobogana, animacioni program, pozorište, 2 bioskopa, aerobik, akvabik, vaterpolo, SPA centar, centar za ronjenje i sportove na vodi, sportski tereni mini zološki vrt, dečji klub sa igralištem. Dve peščane plaže sa besplatnim leželjkama i suncobranima.

Nubia Aqua Beach Resort  5*

Besplatno boravi dvoje dece do 14 godina u standardnoj sobi. Glavni restoran, restorani na plaži, 5 a la cart restorana italijanski, kineski, riblji, libanski i ruski, 4 bara, plažni i bazenski bar, veliki akva park sa 6 bazena, 16 tobogana, spa centar (teretana besplatno), mini zoo vrt, diskotekam igrališta i mini klub za decu. Privatna peščana plaža sa pontonom dugim 300m i besplatnim suncobranima i ležaljkama.

Leave a Reply

Your email address will not be published.