Belvi

Popust od 5% za sve Fitpass korisnike na aranžmane sa Belvi Travel turističkom agencijom


Putovanja su uvek u modi, pogotovo kada planiramo godišnji odmor ili sezonsko putovanje. Ovog puta, turistička agencija Belvi Travel na zadovoljstvo velikog broja Fitpass korisnika se priključila našem Fitpass Klubu.

Belvi

Sa preko 30 godina iskustva, oni su sinonim za vrhunsku profesionalnost, kvalitetnu ponudu i individualan pristup svakom putniku bez obzira na tip putovanja. Bilo da letujete, aktivno odmarate, volite sport ili ste pak ljubitelji izleta, Belvi Travel je pravi izbor za vas.

Belvi Travel je za korisnike Fitpass članaraine omogućio 5% popusta na celokupan iznos grupnih, porodičnih i individualnih aranžmana sa avio, bus ili sopstvenim prevozom za GrčkuTurskuEgipatTunis, ŠpanijuItaliju, AlbanijuCrnu Goru i Zanzibar. Popusti se obračunavaju prilikom rezervacija u beogradskim poslovnicama njihove agencije na Starom Gradu i Vračaru. Dovoljno je da tokom plaćanja željene usluge pokažete svoju Fitpass aplikaciju sa aktivnom članarinom i popust će vam biti obračunat.

Popusti se ne odnose na doplate i dodatne usluge definisane Programom putovanja agencije. Takođe, popusti se ne mogu kombinovati sa agencijskim popustima za rane uplate, kao i odobravati na specijalne ponude. 

Popusti se ne odnose na aerodromske takse, transfere, doplate i dodatne usluge definisane Programom putovanja agencije. Takođe, popusti se ne mogu kombinovati sa agencijskim popustima za rane uplate, kao i odobravati na specijalne ponude. 


Destinacije na koje se odnose odobreni popust

Belvi 2024

Grčka – ostrva: Krf, Kefalonia, Skiatos, Lefkada i Tasos – 5% na cenu avio i bus paket aranžmana ili aranžmana sopstvenim prevozom.

Grčka – kontinentalna: Astakos, Parga, Lutraki, Kamena Vurla, Paralia, Olympic beach, Leptokaria, Agia Triada, Pefkohori, Hanioti – 5% na cenu avio i bus paket aranžmana ili aranžmana sopstvenim prevozom.

Turska – Antalijska regija: Alanja, Side, Belek, Lara, Kemer – 5% na cenu avio paket aranžmana.

Turska – Egejska regija: Bodrum, Kušadasi, Sarimsakli, Češme, Izmir – 5% na cenu avio i bus paket aranžmana.

Egipat: Hurgada – 5% na cenu avio paket aranžmana.

Tunis: Hamamet, Jasmin Hamamet, Monastir, Sus, Port el Kantui, Mahdia – 5% na cenu avio paket aranžmana.

Španija: Majorka – 5% na cenu avio paket aranžmana.

Italija: Lido Di Jesolo i Rimini, Palermo i Katanija – 5% na cenu avio i bus paket aranžmana ili aranžmana sopstvenim prevozom.

Albanija: Drač, Ksamil i Saranda – 5% na cenu bus paket aranžmana ili aranžmana sopstvenim prevozom.

Crna Gora: hotelski i apartmanski smeštaj, sopstveni prevoz – 5% na cenu paket aranžmana.

Zanzibar: – 5% za boravak u smeštaju Stone Resort Kiwengwa.

Pored zvaničnog sajta, sve bitne informacije možete dobiti putem broja telefona 011/3223-300 i kao i na njihovim Facebook i Instagram profilima.


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.