Ukusna i zdrava hrana uz Poke Olakino i FitPass aktivnu članarinu

Zadovoljstvo nam je da uspostavljamo saradnje sa kvalitetnim i prevashodno neobičnim partnerima koji svoju ponudu baziraju na kreativnosti i inicijativi da se lepi i zanimljivi ukusi svide onima koji u njima uživaju. U sklopu našeg FitPass kluba, poželeli smo dobrodošlicu jedinom restoranu havajske hrane u Beogradu – Poke Olakino.

 

 

 

 

Zašto Poke Olakino?

 

Poke Olakino predstavlja jedini restoran havajske hrane u Beogradu. U pitanju je nov koncept, kreativno osmišljen koji omogućava svakom gostu da napravi obrok baš po svom ukusu. U pripremi se koriste različite vrste ribe, piletina, stek; baza od pirinča, kinoe ili salate uz kombinaciju različitog svežeg voća i povrća kao i soseva koji su direktno napravljeni u kuhinji restorana.

Ovaj restoran je među omiljenima pogotovo rekreativcima i profesionalnim sportistima koji konstantno vode računa o svom zdravlju i izgledu uzimajući u obzir nutritivnu vrednost. Zanimljivost je ta da na havajskom jeziku izraz poke (po-kej) znači ”iseći poprečno na komadiće”. Poke je jedno od najvoljenijih obroka na Havajima kojeg u osnovi čine komadi tune sa pirinčem. Stoga, Poke označava ukusno jelo sa brojnim varijacijama po pitanju sastojaka, sa različitim vrstama ribe, bazom od pirinča, kinoe, salate i topinzima.

Takođe, i vegetarijanci mogu naći idealno napravljen obrok za sebe. Pravi se od najzdravijih proteina u vidu sveže ribe, steka ili tofu sira koji su obogaćeni mnogim vitaminskim prilozima. Mešavina ukusa svežih namirnica je ono što će vas oduševiti, a količina hrane u činiji učiniti sitim i zadovoljnim. To važi i za njihove fantastične smoothie-je koje možete isto napraviti shodno vašim željama i potrebama u tom momentu.

 

Svi vlasnici FitPass kartice će moći da ostvare specijalan popust u restoranu Poke Olakino i to:

10% popusta na celokupan račun prilikom kupovine u ovom restoranu ili poručivanjem putem njihovog sajta www.pokeolakino.rs (prilikom poručivanja telefonom je neophodno da naglasite da imate FitPass karticu, a tokom dostave je dovoljno da je pokažete kako bi vam se obračunao popust). Svi popusti se obračunavaju na maloprodajnu cenu, odnose se na gotovinsko plaćanje, plaćanje karticama i čekovima. Dovoljno je da tokom plaćanja u restoranu pokažete svoju karticu sa ličnim dokumentom, i popust će vam biti obračunat.

 

Poke Olakino – zašto su vredni vaše posete?

 

Komunikacija sa njima i celokupan doživljaj kupovine je u potpunosti profesionalan i lep. Pored zvaničnog sajta, sve bitne informacije možete dobiti putem telefona 064/008 0008 kao i na svim digitalnim platformama (Facebook i Instagram). Nalaze se u moderno uređenom delu Novog Beograda – West 65. Radno vreme: ponedeljak – petak od 10h do 21h, subota od 10h do 20h, nedelja je neradni dan. Dostava se radi u periodu od 10h do 20.30h.

Javite nam utiske. Ne sumnjamo da ćete uživati u ovim specifičnim ukusima, a da su kvalitet i fantastičan izbor nešto što stoji uz njihovo ime.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.