Centar za rehabilitaciju FitFizio svim FitPass korisnicima nudi sjajne pogodnosti!

Uvek nam je zadovoljstvo da iskustvo korišćenja FitPass aktivne članarine poboljšamo na najkvalitetniji mogući način. Stoga, sklopili smo saradnju sa partnerom koji će vaše zdravlje i celokupni nivo kondicije dovesti do najboljeg mogućeg nivoa, samo uz disciplinu i praćenje uputstava od strane stručnjaka.

 

Zašto FitFizio?

 

FitFizio centar je otvoren sa ciljem da svojim klijentima ponudi mesto  po ugledu na moderne svetske centre za rehabilitaciju, gde se primenjuje jedan sveobuhvatan i strogo individualan koncept lečenja, rehabilitacije i treninga. Metode lečenja koje primenjuju u njihovom centru nemaju za cilj samo otklanjanja posledica, već i nalaženje i otklanjanje samog uzroka bola i problema.

Trenažni procesi koje sprovode u našem centru su prilagođeni svakom klijentu i njegovim potrebama.

Pored prijatnog  ambijenta, savremene aparature i opreme, njihovo osoblje poseduje i bogato znanje i iskustvo kako kliničko tako i u profesionalnom sportu.

 

Bitno je da znate:

Svi vlasnici FitPass kartice će moći da ostvare specijalan popust i to:

30% popusta na sledeće uslulge: fizikalna terapija, kineziterapija, fizikalna terapija + kineziterapija, kineziotejping, terapeutska masaža leđa, relaks masaža celog tela, korektivne vežbe za decu. Popust se odnosi na ceo račun u objektu, osim na usluge koje su već na popustu. Dovoljno je da tokom plaćanja usluge pokažete svoju karticu i popust će vam biti obračunat.

 

Zdravlje na prvom mestu uz njihovu pomoć i stručnost

 

Komunikacija sa njima i celokupan doživljaj kupovine je u potpunosti profesionalan i efikasan. Nalaze se u jednoj od najlepših ulica na Voždovcu, u Bulevaru oslobođenja 183 (preko puta Atletske dvorane). Pored zvaničnog sajta, sve bitne informacije možete dobiti na njihovim digitalnim platformama (Facebook i Instagram), a komentari zadovoljnih korisnika su dovoljan dokaz o uspešnosti njihovog koncepta usmerenog na zdravlje i dobre rezultate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.