Specijalni popusti kod naših partnera Sporteh samo sa FitPass karticom!

Specijalni popusti kod naših partnera Sporteh samo sa FitPass karticom!

Uvek nam je zadovoljstvo da iskustvo korišćenja FitPass članarine poboljšamo na najkvalitetniji mogući način. Stoga, sklopili smo saradnju sa partnerom koji će vaše iskustvo treniranja u nekom od 650 sportskih objekata u sistemu upotpuniti kvalitetnom sportskom opremom i propratnim detaljima!

 

 

 

 

Zašto Sporteh?

 

Sporteh d.o.o. postoji na tržištu od 2006. godine. Prodajni objekat se nalazi na Novom Beogradu u TC Piramida. Osnovna delatnost je distribucija profesionalne sportske opreme. Specijalizovani su za fudbal, rukomet, tenis i košarku, ali u ponudi ima i opremu za razne druge sportove kao i ogroman izbor fitness opreme i rekvizita. Godine postojanja na tržištu sportske opreme nepobitan su dokaz kvaliteta njihove ponude, i najbolji pokazatelj njihovog pristupa poslovanju. Najprodavaniji brendovi čiji je Sporteh uvoznik su: Trendy sport, UHL Sport, Reuch, Kempa, Molten, Live up, Rekviziti Sporteh, a distributer je za još mnoge druge brendove.

Sporteh d.o.o. oduvek je pratio najnovije trendove i potrebe kupaca trudeći se da zadovolji potrebe profesionalnih, ali i rekreativnih sportista.

Svojim kupcima nude mogućnost kupovine i putem njihove zvaničnog sajta www.sporteh.rs Pored opreme koju možete videti na sajtu i u  prodavnici, postoji mogućnost ekstra poručivanja opreme koje trenutno ne postoji u ponudi.

 

Svi vlasnici FitPass aktivne članarine će moći da ostvare specijalan popust i to:

10% popusta na ceo asortiman proizvoda na njihovom prodajnom mestu (TC Piradima, Mala Piramida, Jurija Gagarina 149, lokal 32-34). Popust se može ostvariti i pozivom na broj telefona samog objekta. Dovoljno je da tokom plaćanja usluge pokažete svoju karticu i popust će vam biti obračunat. Popust se ne odnosi na akcijske cene.

 

Zbog čega su oni sjajan izbor za vas?

 

Komunikacija sa njima i celokupan doživljaj kupovine je u potpunosti profesionalan i efikasan. Pored zvaničnog sajta, sve bitne informacije možete dobiti na njihovim digitalnim platformama (Facebook i Instagram), a komentari zadovoljnih korisnika su dovoljan dokaz o uspešnosti brenda i vrednosti koju kreiraju za sve potrošače.


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.