12 neophodnih stvari za sportsku torbu


Pakovanje torbe za teretanu ne mora biti traumatično. Sledi lista od 12 najvažnijih stvari koje su vam neophodne za svaki odlazak na trening.

Vrlo je bitno da spakujemo samo neophodne stvari, odnosno da se ne opteretimo nekim manje bitnim jer će na taj način torba biti preteška.

 

 

  • Patike

 

 

Najbitnija stavka je svakako obuća. Razmišljajte o pribavljanju idealnih vrsta patika za treninge koje sprovodite i u svakom slučaju prvo spakujte njih.

 

 

  • Slušalice

 

 

Mnogima motivacija raste uz idealnu muzičku podlogu. Dobra muzika i kvalitetne slušalice mogu napraviti razliku između dobrog i odličnog treninga. 

 

 

 

 

  • Flašica za vodu

 

 

Održavanje hidratacije je jako bitno tokom celog dana, a naročito tokom treninga. Uvek je bolje izabrati višekratne flašice za vodu jer na taj način čuvamo životnu sredinu s jedne strane, a s druge – voda u njima je hladnija. Naša preporuka je FitPass Gear flašica za vodu, a nju možete kupiti OVDE.

 

 

 

 

  • Odeća za teretanu

 

 

Odeća u kojoj ćemo trenirati treba da bude udobna, lagana i po mogućstvu dobrog dizajna. Sve ove elemente FitPass je inkorporirao u svojoj opremi na shop.fitpass.rs.

 

 

 

 

  • Suvi šampon

 

 

Svi mi nekad nemamo vremena za detaljno sređivanje nakon treninga, pa je bočica suvog šampona za kosu uvek dobra alternativa. Ovaj šampon će pokupiti tečnost i znoj sa kose, a usput joj i dodati volumen koji se izgubi tokom treninga.

 

 

  • Sve što je neophodno za tuširanje

 

 

Oni drugi koji imaju malo više vremena za tuširanje u samim sportskim objektima, treba da unapred spakuju šampon i balzam za jačanje kose, kao i mirišljavi gel za tuširanje. Kako se svi ovi elementi ne bi zaboravljali, bilo bi dobro da ih držite na okupu u jednom neseseru.

 

 

 

  • Vlažne maramice

 

 

Počeviši od skidanja razmazane šminke, znoja, pa do, budimo iskreni, improvizovanog uklanjanja nepovoljnih mirisa, vlažne maramice mogu da budu spas. 

 

 

  • Dezodorans

 

 

 

Dosta jasna stavka. Koristite ga i pre i posle treninga.

 

 

 

 

  • Široki češalj

 

 

Drveni široki češalj će nam pomoći da rasčešljamo sve one čvorove koji nam se mogu desiti prilikom treninga i skupljanja kose.

 

 

  • Peškir

 

 

Peškir je još jedna neophodna stvar za sportsku torbu, pogotovo danas kad je zbog bezbednosnih mera i obavezan u sportskim objektima. Naša preporuka je FitPass peškir koji će vam biti sasvim dovoljan za sve potrebe treniranja. 

 

 

  • Proteinska grickalica

 

 

Jedna od preporuka svih vodećih trenera i nutricionista je zdrava proteinska užina nakon treninga koja nam pomaže da osnažimo telo posle napora. Može se sastojati od proteinske pločice, oraha ili drugog koštunjavog voća ili regularnog voća putem kojeg bismo održali šećer u krvi i ubrzali proces oporavka.

 

I na kraju, ali možda i najbitnija stvar 🙂

 

 

  • FitPass kartica

 

 

Našu karticu možete koristiti u preko 650 objekata u 35 grada, a vežbati čak 70 disciplina. Ukoliko je, pak, zaboravite, aplikacija na telefonu će je zameniti tako što ćete moći putem nje da se čekirate u samim objektima putem QR koda.


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.