20% popusta na masaže


Masažom se poboljšava krvotok, smanjuju se potkožne masnoće, ubrzava se dotok hranjivih materija u tkiva, pojačava oksigenacija tkiva i tok limfe, zbog čega koža dobija jači tonus, postaje elastičnija i izgleda zdravije i mlađe. Masaža utiče i na mišiće tako da se rastežu i skupljaju, pa postaju čvršći, a ujedno i opušteniji, jer se njome uklanjaju nagomilane mlečne kiseline koje dovode do grčeva i bolova u mišićima. Takođe, masaža snažno deluje na nervni sistem jer smiruje nervozu i smanjuje nivo štetnih hormona u organizmu.

U pravo iz tog razloga u našoj ponudi se našao još jedan salon za masažu u kome možete da izaberete između nekoliko tipova masaže: relaks masaža, sportska, deep tisue, terapeutska masaža i antistres masaža.

U salonu u kome je glavni maser i fizioterapeut Saša nećete pogrešiti bilo koju vrstu masaže da izaberete od gore navedenih. Na sve ove tipove masaža uz FitPass članarinu omogućeno vam je 20% popusta.

Kako biste lakše odlučili koja je masaža baš za vas, pročitajte više o svakoj u nastavku teksta.

Relax masaža

Relax masaža služi za opuštanje i to je njen jedini cilj. Relaks masaža je blaga, prijatna, manuelna masaža kojom se, sjedinjavanjem porotoka energije, postiže opuštanje organizma. Njen cilj je maksimalno opuštanje i izvodi se u kombinaciji sa odgovarajućim ambijentom (tiha, prijatna muzika, adekvatan prostor).

Može se raditi relax masaža celog tela ili parcijalna relax masaža pojedinih delova tela (nogu, stopala, leđa, ruku, abdomena, grudnog koša, vrata i lica).

Sportska masaža

Sportska masaža je vrsta masaže u kojoj se upotrebljavaju specijalni zahvati koji imaju za cilj bržu i potpuniju pripremu sportiste za treninge, intenziviranje i produžavanje vremena samog treninga i povećanja sportske moći. Masaža omogućava i brže i potpunije odstranjivanje svih nepoželjnih ili štetnih posledica zbog pojačane fizičke aktivnostiMasaža je indikovana kao neophodna kod svih sportova i svih sportista. Zato je potrebno u svim programima za treniranje pojedinih sportista ili grupa, racionalno i kontinuirano primeniti i upotrebu masaže.

Deep tisue

Masaža Dubokih Tkiva ili “Deep Tissue massage” kako je još zovu, je savršena masažna tehnika za one koji vole jači pritisak i snažnije masažne hvatove. Za razliku od relaks masaže, ona ima mnogo veci dubinski efekat i odlična je za razbijanje takozvanih kvržica u mišicima na koje se klijenti najčešce žale,njom se rasterećuju tetive i ligamenti, poboljšava se pokretljivost i olakšava se oslobadjanje toksina iz umornih i preopterećenih mišica.

Terapeutska masaža

Terapeutska masaža ima za cilj da proizvede određene terapijske efekte i benefite. Terapeutska masaža je obično umerenog intenziteta. Pritisak je nešto između relaks i sportske masaže.

Terapeutski ciljevi masaže se definišu kroz saradnju klijenta i terapeuta. U nekim slučajevima terapeutska masaža je preporučena od strane lekara i može biti sastavni deo planirane terapije. Npr. osoba može ići na fizikalnu terapiju usled neke povrede, a takođe može ujedno ići i na sesije terapeutske masaže kako bi opustio mišiće ili poboljšao mišićni tonus, povećati fleksibilnost mišića i slično.

Ljudi mogu koristiti terapeutsku masažu i kao poseban tretman. Neki ljudi, kao što su sportisti, osobe koje se bave stresnim zanimanjima, čak i oni koji obavljaju kancelarijski posao, regularno dolaze na terapeutsku masažu kako bi održali dobru fizičku formu.

Antistres masaža

predstavlja spoj relax i terapeutske masaže  gde se prilikom masaže koriste posebno birana biljna ulja zahvaljujući kojima ova masaža ima i svojstva aroma terapije.  Postiže se pozitivno i stimulativno delovanje na centralni nervni sistem, a time se utiče pozitivno na psihičke procese, odnosno značajno se smanjuje nervna napetost i stresna stanja.

Masaža uključuje celo telo, mada se akcenat stavlja na masažu glave, lica, dlanova i stopala (što je  razlikuje od klasične relaks masaže), da bi smanjili psiho-fizičku napetost, poboljšali vitalnost, otklonili stres i napetost u mišićima. Terapeut se koristi tehnikama koje koristi u klasičnoj relaks masaži, razlika je u delovima tela kojima posebno posvećuje pažnju i pokreti su nešto brži i glatkiji na nervnim završetcima.


Uz veliki izbor objekata koje vam omogućava vaša Fitpass članarina, kao i preko 70 disciplina, uključivanje masaže kao deo oporavka, danima kada nemate fizičku aktivnost, je uvek odličan izbor.

Više o samom salonu pogledajte na njihovom Instagram profilu.


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.