Specijalni popust od 10% na proteinski detox program u Housewife Detox-u!

Specijalni popust od 10% na proteinski detox program u Housewife Detox-u!

,

Housewife Detox je brend koji se bavi detox programima i detox sokovima.
Cilj im je da njihovi korisnici prvenstveno imaju zdravstvenu korist u čišćenju organizma i povećanju baznosti istog. Prednosti i koristi detox programa i detox sokova su, sem zdravstvenih i gubitak kilograma, izbacivanje viška tečnosti i ubrzavanje metabolizma.

Housewife Detox je omogućio svim FitPass korisnicima 10% popusta u njihovom maloprodajnom objektu u Uzun Mirkovoj 5 u Beogradu na kupovinu svih programa proteinskog detoxa.

 Detox organizma

 

Detoksikacija organizma je uobičajen proces u telu jer neutrališe i eliminiše toksine kroz glavne organe: debelo crevo, jetru, bubrege, pluća, limfu i kožu. Naše telo to prirodno radi svaki dan i detoksikacija je jedan od naših osnovnih automatskih funkcija. Zbog unosa štetnih i nezdravih sastojaka putem hrane u naš organizam, naše telo je prezasićeno i prezamašćeno i nije sposobno da sve toksine izbaci samo iz organizma.

Detox posebnim čišćenjem i programom napravljenim za izbacivanje toksina iz organizma može biti karika koja nedostaje u prevenciji bolesti, posebno za poboljšanje svakodnevnog osećaja u organizmu. Detox pomaže najviše osobama koje imaju sindrom hroničnog umora i kandidu. Naša hemijski modifikovana ishrana, sa preterano proteina, previše zasićenih masti i previše kofeina i alkohola, radikalno menja naš unutrašnji sistem. Ali čak i ako je vaša ishrana dobra i zdrava, čišćenje može poboljšati vaš imuni sistem i zaštititi organizam od toksina koji su glavni krivci za bolesti koje izazivaju bakterije, virusi i paraziti.

Veliki broj ljudi širom sveta praktikuje detox rutinu s vremena na vreme, jer ona vremenom omogućava telu da se očisti od toksina.

 

Pitali smo vlasnicu Housewife Detox-a, Mariju Đurovski, da nam približi ideju svoga brenda: “Housewife Detox je jedinstven brend hladno ceđenih sokova, koji je tokom godina postao moja profesija i pre svega moja strast prema zdravom načinu života, bez koje ništa drugo ne bi bilo moguće. Budući da sam sertifikovani holistički health coach, zdravi proizvodi koji se koriste u ishrani kako mladih tako i onih u godinama, bili su logičan sled moje sfere interesovanja.

Znanja o tehnologiji hladnog ceđenja, o nutritivnim svojstvima raznih pojedinačnih namirnica, i ono što je najvažnije – o njihovim kombinacijama, neophodan su deo Housewife Detox priče. Pored toga, godine iskustva, isprobavanja receptura, usklađivanja i provere efekata su bile potrebne da bih osmislila svaki pojedinačni detoks program koji se nalazi u našoj ponudi.”

Takođe je dodala: “Ono što sada znam i što želim da podelim sa vama je činjenica da je telu potrebno ostaviti vremena i dati mu pauzu da se samo očisti. Housewife programi su usklađeni sa ovom prirodnom potrebom našeg tela i ritmom svakodnevnog života. Kada sam shvatila da je praksa posta duboko ukorenjena u raznim tradicijama, shvatila sam da detoks nije esktravagantna navika nego nužna potreba našeg organizma. Sirova neobrađena hrana je oko nas mnogo duže nego prerađeni proizvodi. Iako danas konzumiranje sirovih namirnica može da deluje teško dostupno i komplikovano, misija Housewife Detox programa je da ih učini dostupnim svima.

Sve što vam nudimo dolazi od pažljivo proučenih i nutritivno izbalansiranih sastojaka, čija kombinacija pomaže u postizanju prirodnog povećanja energije, vitalnosti i jednostavno zdravijeg, uravnoteženijeg načina života i ishrane. Housewife Detox je zasnovan na uverenju da o detoksu ne treba misliti kao o uskraćivanju i odricanju, već kao o obogaćivanju iskustava i navika. Tu smo da postanemo vaša nova zdrava navika.”

Hajde da pokušamo da vam približimo ceo proces detoxa i damo par saveta:

 

Nisu svi sokovi isti

Najčešćom metodom ceđenja voća i povrća, sa rotirajućim sečivima, stvara se toplota i pokreće proces oksidacije. Jednom kada kiseonik dospe u sok, on gubi vitamine i hranljive materije.
Hladno ceđenje omogućava ekstrakciju soka u najčistijem obliku bez oksidacije, dok ključni vitamini, minerali, proteini, enzimi i hranjive materije ostaju netaknuti. Iako je ovaj proces dugotrajan i zahtevan, krajnji rezultat je svež i ukusan sok sa maksimalno iskorišćenim hranljivim potencijalom.

Naučite da se odmorite, a ne da odustanete!

Kada neprestano unosimo prerađenu hranu i rafinirani šećer, trošimo mnogo energije na varenje složene hrane koja iscrpljuje naš organizam. Oslobodite se toksina i omogućite telu da napravi pauzu. Detoksifikujete telo sirovim vitaminima, mineralima i enzimima, koji su dobijeni hladnim ceđenjem, tako da nisu imali dodir sa toplotom. Hranljivi sastojci se na ovaj način brzo asporbuju u krvotok, a vi nakon trodnevnog detoksa gubite kilograme, rešavate se upalnih procesa i dobijate puno nove energije.

 

Nije reč o uskraćivanju i odricanju, već o obogaćivanju iskustava i navika

Holistički pristup zdravom životu nije dijeta niti striktan režim, već pravilno kombinovanje namirnica i zamena nezdravih zdravim. Za vitalnost organizma je mnogo važniji sadržaj obroka i njegova hranljivost od količine i broja kalorija koje on sadrži. Ljudskom organizmu ne prija opterećivanje teškom hranom, a nepravilna ishrana je upravo ono zbog čega se javljaju nadutost, napetost, malaksalost, a kasnije i ozbiljniji zdravstveni problemi.

 

A šta ako ne bismo mislili o dijeti, nego o ravnoteži uma i tela?

Na svakom koraku srećemo tu jednu reč – dijeta. Da li je ta reč postala trend ili opsesija? Da li brojimo kalorije i pridržavamo se nekog režima ishrane samo da bismo bili zadovoljni svojim izgledom? Svako od nas je probao bar 3 vrste dijeta, išao kod različitih nutricionista i slušao razne savete na društvenim mrežama. Verovatno niko od nas nije u potpunosti zadovoljan postignutim rezultatima. A možda je vreme da ne razmišljamo o dijeti, već o zadovljstvu koje se postiže kada se dobro i uravnoteženo osećamo u svom telu!

Reprogramirajte vaše ukusne receptore da žude za potpuno zdravom ishranom umesto brzom hranom. Doživite novi osećaj zdravlja i blagostanja koji nikada niste znali da je moguć!

Takođe reprogramirajte i svoj dan i isplanirajte treninge koje ćete uključiti u svoju promenu. Sa FitPass članarinom imate pristup preko 650 objekata i preko 70 disciplina koje možete odmah da isprobate!

Više o Housewife Detox-u pogledajte i na njihovom Instagram i Facebook profilu, gde možete više da saznate i kontaktirate ih za više informacija.


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.