Iskoristite 30% popusta sa FitPass članarinom u Homeopatskoj ordinaciji Beograd

Iskoristite 30% popusta sa FitPass članarinom u Homeopatskoj ordinaciji Beograd

Tvorac homeopatije Samuel Haneman u svom Organonu tvrdi da je: “Najviši ideal lečenja brzo, pažljivo i trajno izlečenje bolesti u njenoj celokupnosti i to najkraćim i najsigurnijim putem, uz pomoć objektivnih i jasnih principa.”, što predstavlja osnovu na kojoj se bazira celokupna umetnost lečenja-homeopatija.

 

Homeopatska ordinacija Beograd Vam nudi usluge savetovanja i homeopatskog lečenja, kao i mogućnost pohađanja škole homeopatije.

U prijatnom ambijentu homeopatske ordinacije, dočekaće Vas Goran Lukačević i Sonja Rašković.
Goran Lukačević je magistar farmacije i homeopata, predsednik i osnivač homeopatskog udruženja. Homeopatijom se bavi više od jedne decenije i svojim pristupom je do sada pomogao mnogima.
Sonja Rašković je diplomirani homeopata sa višegodišnjim iskustvom.

 

Uz pokazivanje svoje FitPass kartice na pregledu ostvarujete 30% popusta na celokupan račun u Homeopatskoj ordinaciji Beograd.

 

Homeopatija predstavlja potpuno prirodan način lečenja za sve zdravstvene probleme. Ovo je nežna i humana metoda koja posmatra čoveka kao celinu. Homeopatskim pregledom, kroz razgovor, dolazimo do uvida u zdravstveno stanje pacijenta – fizičko, emotivno i mentalno.

Homeopatijom se mogu lečiti sledeća oboljenja:
  • – alergije,
  • – astma,
  • – bronhijalne opstrukcije,
  • – dermatitis,
  • – psorijaza,
  • – štitna žlezda,
  • – reuma
  • – gastritis,
  • – urinarne infekcije,
  • – zdravstveni problemi kod dece, trudnica i porodilja,
  • – anksioznost,
  • – depresija.

 

Lečenje vršimo po simptomima pacijenta. Radi se individualizacija samog pacijenta i na taj način se ista bolest kod svakog leči posebno, jer je često uzrok oboljenja kod svakog različit. Sagledavamo genetiku čoveka, njegovu sklonost ka određenom oboljenju, ali i način života samog pacijenta. Uzročnici oboljenja mogu biti brojni: stres, umor i sl.

 

Svi homeopatski lekovi su isključivo na prirodnoj bazi i kao takvi nemaju nuspojave. Potpuno su bezbedni za upotrebu, pa ih mogu koristiti i tek rođene bebe, trudnice i dojilje. Upotrebaju se isključivo prema upustvu homeopate.

 

Pored velikog izbora sportskih objekata i disciplina, vaša FitPass aktivna članarina vam pruža i veliki izbor dodatnih benefita, koji će vam pomoći u održavanju vašeg zdravlja.

Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.