4 razloga da počneš da treniraš sa svojim partnerom

Svakog dana gomila zgodnih cica i napucanih likova kreće u teretanu. Stavljaju svoje bežične sluške i pakuju šejkere dok se spremaju za još jednu rundu nemilosrdnog treninga.

 

Možda bi ipak trebalo da treniraju u paru?

 

Dajemo ti 4 razloga zašto bi ovog Dana zaljubljenih trebalo da treniraš sa svojim partnerom.

Motivacija

Stvarajte zdrave navike zajedno. Znaš i sam/a koliko navike tvog partnera utiču na tebe. Kada posustaneš biće tu da te pogura. Zajedno ostvarujete svoje fitness ciljeve i jedno drugom ste podrška. 

Kvalitetno vreme

Uživate zajedno, osećate se bolje i radite nešto što je dobro za vaše zdravlje (a i izgled). Svakodnevni mali rituali poput treninga, će vam pomoći da izgradite jači odnos sa svojim partnerom.

 

Više energije

Istraživanja iz socijalne psihologije su otkrila da prisustvo druge osobe utiče na nas da budemo bolji u nekim aktivnostima. Dovođenje partnera može biti super način da povećaš svoju energiju i efikasnost na treningu.

 

FitPass ti nudi 30% popusta

Da te dodatno motivišemo, ovog Dana zaljubljenih kreirali smo promo kod FITLOVE uz koji dobijaš 30% popusta na sve jednomesečne članarine. Ne zaboravi da iznenadiš svog partnera i kupiš i njemu/njoj članarinu.

 

Popust se obračunava čim upišeš promo kod u delu za članarine.  

Obrati pažnju na to da se popust ne može kombinovati sa drugim popustima i da ga možeš iskoristiti samo jednom, i to u periodu od 11. do 18. februara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.