Poklonite svojoj dami ono što zaista vredi - put to zdravog i aktivnog života

FitPass poklanja! Specijalni Popusti i Pokloni za Dame


Tražite savršen poklon za vašu damu? Poklonite ono što najviše vredi – put do zdravog i aktivnog života – FitPass karticu, i ostvarite 20% popusta na Classic i Premium paket! Uz poručenu karticu dobijate i specijalni poklon. 

Savršen Poklon za Vašu Damu

FitPass predstavlja jedinstveni sistem u Srbiji koji omogućava pristup u preko 500 sportskih objekata. Uz pomoć samo jedne mesečne članarine, imate mogućnost treniranja preko 50 sportskih disciplina u preko 15 gradova u Srbiji. Više ne morate da propuštate treninge – Trenirajte gde želite, šta želite i kada vi to želite!

 Obradujte dragu damu savršenim poklonom – FitPass karticom, omogućite joj zdrav i aktivan život.

Ostvarite 20% popusta prilikom poručivanja Classic i Premium paketa, a za svaku poručenu karticu za dame, FitPass poklanja i specijalni poklon! Iskoristite jedinstvenu priliku i poklonite svojoj dami savršen poklon.

PORUČI KARTICU

8 mart pokloni za žene


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.