Aerobik i fitnes klub Star

Trenirajte u Aerobik i fitnes klub Star bez doplate


Aerobik i fitnes klub Star nalazi se u Ulici Vojvode Dobrnjca (Dorćol), a postoji već preko 10 godina. Ekskluzivni prostor od preko 700 m2 namenjen je isključivo unapređivanju zdravlja i izgleda lepšeg pola. Posetite Aerobik i fitnes klub Star i trenirajte bez doplate uz FitPass karticu

Ukoliko ste u potrazi za profesionalnim, najsavremenije opremljenim prostorom za vežbanje, čije su glavne odlike kvalitet, prijatno osoblje i posvećenost vežbaču – došli ste na pravo mesto. Aerobik i fitnes klub Star, pored sportskih programa i sala za vežbanje, u ponudi ima i usluge Beauty Room-a, kao i posebnu edukaciju i priliku za usavršavanje instruktora iz različitih oblasti sporta i rekreacije.

Uz FitPass karticu u Aerobik i fitnes klub Star možete trenirati u teretani i na kardio programu ili se priključiti nekom od preko 10 grupnih programa bez doplate! Pročitajte više o klubu i programima koji su u ponudi.

Aerobik i fitnes klub Star

Prostrani ambijent Aerobik i fitnes klub Star opremljen je posebnim ventilacionim i klimatizovanim sistemom i sadrži: pet sala koje su namenjene grupnim aerobik i body&mind programima, fitnes sala sa najsavremenijom cardio & strenght opremom svetskih proizvođača, spinning salom i pilates studiom.

Stručni tim čine fakultetski obrazovani profesionalci koji svoje znanje konstantno usavršavaju širom sveta i uvek su na usluzi svojim korisnicima. Bilo da je u pitanju trening, savet oko vežbanja ili ishrane – oni su tu da vam pomognu kako bi na najlakši i najbrži način ostvarili svoje ciljeve.

Teretana 

Vežbanje više ne mora biti dosadno i suvoparno. Mnoštvo sprava i rekvizita koje se nalaze u teretani Aerobik i fitnes klub Star učiniće da vežbanje postane dinamično i zabavno. Okruženi članicama lepšeg pola i sa stručnim trenerima koji će izraditi program vežbanja i nadgledati vas dok trenirate, put ka zdravijem i lepšem životu biće lakši.

Vrhunska oprema, pomoć i motivacija, raznovrsnost i stručnost – reči su kojima se ponosi “Star” tim.

Grupni Programi

U ponudi se nalazi preko 10 grupnih programa koje možete trenirati uz FitPass karticu. Širok izbor programa za sve uzraste i nivoe fizičke pripremljenosti omogućuje vam da vežbate u skladu sa svojim potrebama.

Body PumpAerobik i fitnes klub Star

Jedan od najidealnijih programa za zatezanje i definisanje mišića. Sve grupe mišića se aktiviraju različitim vežbama u kojima se koriste metalne šipke sa tegovima različitih težina i koje se menjaju u odnosu na cilj programa.

Military Drill

Military Drill predstavlja visoko intenzivni intervalni trening koji je sačinjen od elemenata fitnesa i vojnih vežbi. Tokom vežbanja uključeni su mišići celog tela i svih mišićnih grupa, sa akcentom na tradicionalne vojne i fitnes vežbe poput sklekova, čučnjeva, skokova…

Trening je namenjen osoba srednje i veće utreniranosti i predstavlja brz način da poboljšate kondiciju, snagu, izdržljivost ali i da izgubite suvišne kilograme. Trening nije namenjen osobama sa povredama kolena ili leđa.

Zumba

Zumba je program koji je u kratkom vremenskom roku postao svetski hit. Jednostavne plesne pokrete spaja u hipnotičke ritmove salse, kumbije, merengea i tanga. Trening pokreće celo telo, budi energiju i popravlja raspoloženje.

Osetite ukus latino muzike u svom telu.

Pilates Basics, Pilates Intermediate i Pilates Interadvance

Pilates Basics nastao je izučavanjem i preuzimanjem najboljih pokreta i momenta iz joge, zen filozofije, telesnog vežbanja i filozofija Stare Grčke i Rima. Program je kreirao Jospeh Pilates i postigao je željeni cilj – uz Pilates Basic uspešno dolazi do opuštanja organizma, jačanja i oblikovanja dugih i vitkih mišića, jačanja kosti i zglobova, unapređivanja psiho-fizičkog zdravlja, ali i ispravljanja držanja tela i pravilnog disanja.

Program Pilates Basics se preporučuje svima, a pogotovo starijim ili gojaznim osobama, osobama sa artritisom ili osteoporozom ali i kao dopuna kod rehabilitacije fizikalnom terapijom.

BTL & ABD

BTL & ABD je program koji je usmeren na redukciju potkožnog masnog tkiva problematičnih regija kod žena. Prilikom treninga i aktivacije mišića akcenat se daje na mišićne grupe od ispod grudi do iznad kolena, nakon čega slede vežbe istezanja i relaksacije.

Program se najviše preporučuje osobama srednjeg životnog doba, osobama koje ne vole plesne koreografije, osobama sa telesnim oštećenjima kičme, zglobova, tetiva… ili svakome ko želi da zategne mišiće tela i unapredi svoje zdravlje.

Circular Workout

Za ljubitelje dinamičnog, zabavnog ali i zahtevnog treninga tu je Circular Workout. Vreme treninga i izvođenja vežbi je ograničeno, a svaki čas se rade druge vežbe, na različitim stanicama u sali. Circular workout podjednako zateže mišiće celog tela ali i unapređuje kondiciju.

Hy Energy Workout

Hy Energy Workout predstavlja visoko intenzivan program koji je sačinjem od elemenata kick box-a i vežbi snage. Namenjen je svima koji imaju višak energije ili koji žele da je steknu i, naravno, svima koji žele da istope višak kilograma i oblikuju svoje mišiće.

Ne preporučuje se osobama koje su imale povredu leđa ili kolena.

Spinning

Spinning program nastao je 1980. godine kao “indoor cycling” program na posebno dizajniranim biciklima. Približava teške elemente biciklizma običnom čoveku zbog čega se koristi i kao body & mind program.

Spinning je svetski licenciran program koji se odvija po strogim pravilima i daje izuzetne rezultate.

Joga

Ukoliko niste imali priliku da osetite čudotvorno dejstvo joge na celokupno telo, probajte to sada!

Joga nas priprema za meditaciju i obuhvata kombinovanje telesnih položaja, vežbe disanja i proces pročišćavanja. Ona ne predstavlja samo vežbanje – joga je način života.

Star Workout

Star Workout je program namenjenim svima koji vole iznenađenja ili vežbanje u ranim jutarnjim časovima. Započnite vredno svoj dan uz specijalni program vežbanja – Star Workout.

Body ART

Body & mind program kojim ćete oblikovati svoje telo, osnažiti ga i ućiniti fleksibilnim i mobilnim, dok ćete u isto vreme primenjivati tehniku kojom ćete opustiti svoj um i otkloniti napetost uzrokovanu svakodnevnim stresom!

Trening je pogodan za sve uzraste!

Aerobik i fitnes klub Star


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.