fitpass-belgrade-open.jpg

Aleksandar Đorđević, u intervjuu za FitPass Tv objašnjava značaj bodibildinga, kao i misiju i viziju u stvaranju Ahilej lanca teretana


FitPass i Ahilej su uporedo rasli i podržavali se sve ove godine tako da slobodno možemo reći da je uspeh ovog lanca teretana i našeg sistema uzročno-posledična i izuzetno nam je drago zbog toga.

S tim u vezi, prvi od mnogih intervjua koji nas čekaju u narednom periodu je upravo sa osnivačem i vlasnikom Ahilej lanca teretana, Aleksandrom Đorđevićem. Koja je bila misija i vizija čoveka koji nosi nadimak po jednom od ključnih parametara u bodibildingu, poslušajte na našem YouTube kanalu!

 

 

 


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.