poliklinika-consilium.jpg

Brinite o svom zdravlju u Poliklinici Consilium uz FitPass karticu i 10% popusta


Briga o zdravlju mora biti na prvom mestu. Bez obzira čime se bavite i u kakvom ste okruženju, na listi prioriteta je uvek vaše psihofizičko stanje. Takođe, sve je i jednostavnije kada poverenje po pitanju zdravstvenih institucija poklonite proverenim doktorima vrednim saradnje. Sa vašom FitPass karticom, izbor pravih objekata vam neće teško pasti, jer uz njihovo ime stoji kvalitet i iskustvo. To naročito važi u slučaju Poliklinike Consilium iz Novog Sada koja od 1996. godine obavlja širok dijapazon zdravstvenih usluga i tako opravdava poverenje velikog broja zadovoljnih korisnika.

Za njih i prevashodno njihov rad i profesionalnost se vezuju samo pohvalni komentari, i to je ono što ih izdvaja kao stručnjake, lekare i savetodavce u svojoj oblasti, na teritoriji Novog Sada. Prvo kao specijalistička ordinacija, pa potom kao Poliklinika, Consilium je od svog osnivanja pokrivala tri medicinske oblasti: ginekologiju, radiologiju i internu medicinu.

 

Danas, Poliklinika Consilium obuhvata sledeća polja delovanja:

  • ginekologija(ginekološki ultrazvuk, specijalistički pregledi, lečenje steriliteta, priprema za vantelesnu oplodnju…);
  • radiologija (kompletna ultrazvučna dijagnostika svih unutrašnjih organa, opis magnetne rezonance…);
  • estetska i sportska medicina (estetske operacije i lečenje povreda i rehabilitacija sportista i rekreativaca…);
  • gastroenterologija (specijalistički pregled, kolonoskopija…);
  • kardiologija (specijalistički pregled, EKG, EHO…);
  • hirurgija i pulmologija (male hirurške intervencije u lokalnoj anesteziji, spirometrija, specijalistički pregled pulmologa…);
  • dermatologija (specijalistički dermatološki pregled, pregled sa dermoskopijom…);
  • pedijatrija (specijalistički i endokrinološki pregledi dece, problemi sa dijabetesom i razvojem u pubertetu…).

 

poliklinika-consilium.jpgU okviru svoje delatnosti, Centar za lečenje štitaste žlezde i Centar za lečenje dojki godinama unazad stoje na raspolaganju pacijentima koji gorespomenute zdravstvene probleme rešavaju upravo u Poliklinici Consilium. Zato uz njihovo ime stoji kvalitet usluge, stručnost, razumevanje i poseban pristup svakom pacijentu. Uz to, dodajemo i konstantnu edukaciju građana o prevenciji različitih oboljenja. U prilog tome govore i besplatna mamografija, ultrazvuk dojki, kao i besplatan pregled grlića materice tokom nacionalnih i međunarodnih ženskih datuma.

 

Svi korisnici FitPass kartice koji žive, rade ili se nađu na teritoriji Novog Sada, ostvaruju 10% popusta na sportski sistematski pregled, kao i 10% popusta na sve pojedinačne preglede u Poliklinici Consilium.*

 

poliklinika-consilium.jpgU timu ove prepoznatljive polikinike, nalaze se stručnjaci – doktori sa dugogodišnjom praksom, kao i medicinske sestre koje zajedno sa rendgen tehničarem doprinose efikasnosti rada ove zdravstvene ustanove. Nalaze se na adresi Vršačka broj 21, Telep, a ukoliko imate dodatna pitanja ili nedoumice, možete ih kontaktirati putem telefona ili kroz kontakt formu na njihovom zvaničnom sajtu. Takođe, sve dodatne vesti i savete uvek možete pratiti i putem Facebook stranice.

Pružite sebi najbolju zdravstvenu negu, jer vam je to uvek neophodno. Sa izuzetno profesionalnim osobljem Poliklinike Consilium i uz vašu personalizovanu FitPass karticu svaki odlazak kod lekara će vam biti olakšan i manje stresan jer znate da ste odabrali samo najbolje.

* u cenu nisu uračunati laboratorijski nalazi


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.