Brinite o svom zdravlju uz edukativni centar ’’Psihorelaks’’ i odlične popuste sa FitPass karticom


Da li ste se nekada zapitali u kojoj meri brinete o svom mentalnom zdravlju? I da li ste svesni koliko redovna mentalna higijena čini dobro vašem psiho-fizičkom stanju? Nije tajna da su već godinama unazad izuzetno popularni treninzi i edukacije iz oblasti psihologije, lajf-koučinga (eng. Life Coaching) i uopšteno – savremenog života u kojem moramo misliti o sebi poboljšanjem svakog našeg segmenta življenja, pogotovo ukoliko smo na svakodnevnom nivou suočeni sa velikom količinom stresa. Ukoliko ste vlasnik/ca FitPass članarine, verovatno ste upoznati sa sadržajem našeg FitPass kluba (FitPass Club) koji čine partneri iz različitih sfera zdravlja, nudeći brojne benefite svim korisnicima. U nastavku vam prikazujemo našu novu saradnju koja verujemo da će vam sigurno značiti u bilo kojem momentu.

 

Zašto Psihorelaks?

 

Psihorelaks je edukativni centar koji prevashodno pruža usluge edukacije i individualnog savetovanja. Pored toga, u sklopu ponude su i organizacija radionica za kompanije. Isto tako, njihova ekspertiza obuhvata i treninge za pojedince i firme, psihološko savetovanje, kao i edukacija za trenere treninga. Njihov tim čine stručni i fakultetsko obrazovani psiholozi i psihoterapeuti koji imaju dugogodišnju praksu iz ovih oblasti. U ponudi edukativnog centra Psihorelaks se nalaze: autogeni trening, asertivni trening, trening o upravljanju stresom, trening o motivaciji kao ključu uspeha, trening o emotivnoj inteligenciji u privatnom i poslovnom životu, radionica o partnerskim odnosima kao i trening iz progresivno-mišićne relaksacije.

Svi vlasnici FitPass članarine će moći da ostvare specijalan popust od 20% u edukativnom centru Psihorelaks i to:

na autogeni trening i trening iz progresivno – mišićne relaksacije na teritoriji Beograda, Novog Sada i putem Skype digitalne platforme. Dovoljno je da tokom plaćanja odabranog tretmana pokažete Vašu FitPass članarinu, pa će Vam i popust biti obračunat.

Bitno je da znate:

    • Autogeni trening je svetski priznata i psihološka tehnika za borbu sa stresom. Oslanja se na psihofizičku relaksaciju kombinacijom meditacije i joge. Koristi se prilikom prevencije različitih racionalnih i iracionalnih strahova, strepnje i uopšteno blažih anksioznih stanja, pogotovo za prevenciju određenih posttraumatskih stresova i psihosomatskih bolesti.
    • Trening progresivno – mišićne relaksacije je trening namenjen postizanju duboke relaksacije. Šta to znači? Putem ove tehnike vi zapravo radite vežbe stezanja i opuštanja mišića po određenim grupama. Osim što se ovim treningom sprečava akumulacija stresa, nesanica i umor, njime istovremeno i postepeno povećavate energiju i produktivnost.

 

 

Psihorelaks – zašto su vredni vaše posete?

 

Komunikacija sa njima i celokupno iskustvo je u potpunosti profesionalno i efikasno. Pored zvaničnog sajta, sve bitne informacije možete dobiti pomoću kontakt forme i na digitalnim platformama Facebook i Twitter, a verujemo da će Vam oni pomoći da svaki Vaš problem ili nedoumicu rešite na najbolji mogući način.


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.