Da li i ti imaš FitPass Disciplinu?


“Uspeh se ne meri novcem ili društvenim statusom. Uspeh se meri disciplinom i unutrašnjim mirom.” – Majk Ditka

 

Unutrašnji mir je nešto čemu svi mi težimo bilo svesno ili nesvesno. Stabilnost psihe i karaktera predstavlja cilj većine, a do nje se dolazi putem više faktora. Jedan od njih je i fizička aktivnost. 

Mi u FitPass-u znamo koliko je disciplina važna pogotovo što se vežbanja tiče, pa smo iz tog razloga odlučili da sarađujemo sa njom ?

 

Zadovoljstvo nam je da vam predstavimo najnoviju kolaboraciju FitPass x Disciplina! Divni ljudi iz popularnog streetfashion brenda Disciplina prepoznali su potencijal u saradnji sa FitPassom, pa se izrodila ideja da zajedno osmislimo za početak nekoliko sportskih proizvoda koji će napraviti pravu razliku, kako udobnošću tako i modernim dizajnom.

Naše devojke od sada mogu nabaviti sportski top i biciklističke u crnoj boji koje predstavljaju idealnu i laganu odeću za vežbanje u kojoj će se osećati vrlo komforno i entuzijastično za trening.

Momcima smo pripremili odličan sportski šorc takođe u crnoj boji, koji, iako namenjen za sportske aktivnosti, može se nositi i svakodnevno kao što to dečaci obično i rade.

 

Naručivanje je od danas moguće putem naše web prodavnice na https://shop.fitpass.rs/, a kako ćete vi nositi #FitPassDisciplina artikle, pokažite nam na društvenim mrežama ?

Disciplinuj se uz FitPass i FitPassuj se uz Disciplinu! 

 

 

 

 

 


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.