Rsz Eatfit 1

Eat Fit ketering svim Fitpass korisnicima pruža 20% popusta na obroke za 1 dan


Da li vam je poznata situacija u kojoj se svakog radnog dana pitate šta ćete danas jesti na poslu? Priznajte da vam takvo razmišljanje oduzima dosta vremena i energije jer vam je preko glave pekara, brze i neukusne hrane, a i nakon takvog obroka ostajete gladni i nezadovoljni. Eat Fit Ketering predstavlja odlično smišljen koncept koji povezuje zdravu ishranu, plan takve ishrane i činjenicu da ćete ostati fit zahvaljujući unapred izračunatom broju kalorija koje unosite u svoj organizam. Fitpass uvek podržava dobre odluke, a izbalansirana ishrana je među najvažnijima.

Šta je Eat Fit i kako funkcioniše?

EatFit 2

Ovaj autentičan ketering se bavi prevashodno pažljivom pripremom i dostavom obroka prema planu ishrane sa dnevnim unosom kalorija koji odgovara vašim potrebama i zacrtanim ciljevima. Eat Fit je slikovito rečeno – virtuelni kuvar i nutricionista u jednom.

Plan ishrane čini tri nutritivno izbalansirana obroka i užinu koja kombinuje proteine, povrće i zdrave ugljene hidrate, sa ciljem da u toku nedelje ne konzumirate ista, monotona jela.

Prilikom njegovog kreiranja, iskoristite kalkulator kalorija i izračunajte optimalan dnevni unos kalorija i naručite obroke sa tim brojem kalorija. Potom, možete se odlučiti da naručite obroke za 5 ili 6 dana, ili probni obrok za 1 dan. 

Bitno je da znate:

  • Obroke za sledeću radnu nedelju (5 ili 6 dana) možete naručiti do subote u 20h;
  • Dostava obroka se vrši svake večeri za naredni dan;
  • Obroci su upakovani u PP ambalaži pogodnoj za podgrevanje u mikrotalasnoj;
  • Obroke za 1 dan koje naručite do 20h možete dobiti već narednog;
  • Svake nedelje se menja jelovnik u planu ishrane. Svi obroci u toku jedne nedelju su različiti.

Naručivanje i plaćanje?

Svi korisnici Fitpass članarine će moći da uživaju u Eat Fit keteringu uz 20% popusta na obroke za 1 dan. Dovoljno je da prilikom online poručivanja preko sajta unesete kod FITPASS (prostor određen za unos koda u delu za poručivanje) i popust će vam biti obračunat. Takođe, ukoliko poručujete obroke preko društvenih aplikacija Viber i WhatsApp, potrebno je da naglasite da imate aktivnu Fitpass članarinu koju ćete pokazati u aplikaciji prilikom preuzimanja vaših obroka, pa će popust biti obračunat.

EatFit 4 1

Ukoliko imate nekih pitanja za Eat Fit, možete im se obratiti putem zvanične Facebook i Instagram stranice.


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.