FitPass aplikacija od sada i na Huawei AppGallery


Moderno vreme, brži procesi i mobile-first trend donose sa sobom dosta promena. FitPass aplikacija je već nekoliko godina sa vama, a sve više naših korisnika koristi upravo čekiranje putem QR koda prilikom odlaska u sportske objekte. Budući da uz android i iOS korisnike na našem tržištu postoji i veliki broj korisnika Huawei telefona, FitPass je odlučio da omogući korišćenje aplikacije i na ovoj platformi kroz Huawei AppGallery.

 

Mobilni telefon je uređaj koji je uvek uz nas. Koristimo ga za bankarske usluge, naručivanje hrane, surfovanje društvenim mrežama, pa tako i za bavljenje sportom. Korisnici Huawei telefona imaju na raspolaganju preko 96 hiljada aplikacija kroz Huawei AppGallery – zvaničnu prodavnicu aplikacija. Baš na ovom mestu možete naći najpopularnije globalne i lokalne aplikacije, a od danas i FitPass.

 

Sama aplikacija je praktična za korišćenje, a pristup vašem korisničkom profilu i podacima za plaćanje jednostavan. Osim što će vam u potpunosti biti olakšan proces biranja omiljenog sportskog objekta za vežbanje, tu je i njihov celovit prikaz, uključujući udaljenost od vaše trenutne lokacije i ocenu korisnika.

 

Takođe, aplikacija omogućava brzu registraciju novih korisnika, sadrži pregled najbolje ocenjenih objekata u sistemu, sistem preporuke prijatelja, nalog za uplatu sa svim informacijama i opciju produženja članarine. Isto tako, omogućen je i pregled preostalih termina za trening, kako za regularnu tako i za Student FitPass karticu.


FitPass aplikaciju možete preuzeti direktno putem Google Play Store-a, App Store-a i od danas i na Huawei AppGallery.

 

Kompanija Huawei je nedavno predstavila Huawei Watch GT 2 Pro, koji donosi mogućnost praćenja više od 100 režima vežbanja, uz novitete poput skijanja, snoubordinga, golfa i drugih, kao i funkcije praćenja fitnes i zdravstvenih podataka, a najbrži kupci dobijaju 3 meseca FitPass članarine u preko 650 objekata.

 


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.