fitpass-belgrade-open.jpg

FitPass Belgrade Open ove godine oborio sve rekorde posećenosti!


FitPass Belgrade Open 2017, takmičenje u bodybuilding-u, fitness-u i bikiniju održano je 21. oktobra u Centru za kulturu ”Vlada Divljan” na beogradskoj opštini Palilula. FitPass nastavljajući tradiciju negovanja sportskih vrednosti i događaja, podržao je ovo takmičenje koje je postalo jedno od najkvalitetnijih fitness dešavanja.

 

Na takmičenju FitPass Belgrade Open 2017 je učestvovalo više od 100 učesnika, pred prepunom salom među kojima je bilo posetilaca iz čitave Srbije. U neverovatnih četrnaest kategorija, proglašeni su zasluženi pobednici, koji su do svojih titula došli velikim trudom i motivacijom.

 

fitpass.jpg

 

Takmičenje je održano u organizaciji Beogradskog saveza za bodybuilding i fitness i FitPass-a, koji je bio generalni pokrovitelj robnih i novčanih nagrada,  a veliku podršku pružio je i  Bodybuilding klub Ahilej. Revija izvajanih muških i ženskih tela nije promakla velikom broju štampanih i online medija.

 

Kako je bilo na takmičarskoj reviji, pogledajte u nastavku:

 

WOMEN BODY FITNESS.JPGbody-building-do-80-kg.jpg

Ukoliko još niste sigurni kojoj teretani ili drugom sportskom objektu želite da poklonite svoje vreme i poverenje, proverite koji od 600 objekata u FitPass sistemu odgovara baš vašim potrebama. Saznajte zašto sa jednom karticom i jednom članarinom možete izabrati samo najbolje i najkvalitetnije za sebe.


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.