FitPass & Mili – specijalna iznenađenja za Crni petak!


Iskoristite Black Friday specijalni popust na ovom linku!


Ovogodišnja specijalna ponuda za Crni petak kreće 26. novembra i traje do 28. novembra, odnosno obuhvata petak i subotu. Ostvarite popuste od 50% na mesečne pakete Classic, Studio Basic, Studio Classic, Studio Elite, kao i popust od 30% na tromesečne pakete Classic S i Studio S.

Ove godine nam se i pridružio Mili i odlučio da krene sa nama da trenira. Kako je sve to izgledalo, pogledajte:

  • Ko može da iskoristi ovu specijalnu ponudu: novi i postojeći privatni korisnici kojima ne ističe prethodna članarina posle 31.12. (uključujući i 31.12.)
  • Ko ne može da iskoristi Black Friday akciju: korporativni korisnici, korisnici Student kartice i privatni korisnici kojima članarina ističe posle 30.12.

Zbog celokupne situacije u našoj zemlji, apelujemo da se na najbezbedniji način vrši kupovina, a to je putem online naručivanja. Ukoliko niste u mogućnosti da nabavite svoju FitPass članarinu po ovom modelu, molimo vas da prilikom fizičke kupovine na prodajnim mestima poštujete sve aktualne mere.

I ove godine ste u mogućnosti da svoju članarinu kupite ili obnovite i na svim prodajnim mestima Proteini.si.

Ukoliko ste novi korisnik i želite da na prodajnim mestima kupite članarinu, zamolili bismo vas da se pre samog dolaska registrujete (odnosno napravite korisnički profil) radi što brže i kvalitetnije obrade vašeg zahteva.

Ukoliko ste se nekad registrovali kod nas u sistemu, nije potrebna ponovna registracija za kupovinu ove promocije. Korisnici koji su se već registrovali, ali NISU kupili svoju članarinu, akciju će iskoristiti tako što će odabrati opciju “uloguj se“, uneti e-mail adresu i šifru koju su prvobitno koristili prilikom registracije i odabrati opciju “produži članarinu“, pa potom izabrati željeni paket članarine sa popustom.

Uplatu željenog paketa možete izvršiti u periodu od 7 dana od izvršene rezervacije. Molimo vas za strpljenje jer ne garantujemo da će članarine koje su naručene online putem, a potom i plaćene istog dana biti obrađene tog dana, zbog velikog broja zahteva. Ovo se odnosi i na neradne dane tokom vikenda.

Napomena: Svi dodatni popusti koje ste sakupili do sada SE NE MOGU obračunati na ovaj popust u sklopu Black Friday promocije (sistem preporuke – Classic, Studio Basic, Studio Classic paketi, kodovi, vaučeri, Novobeogradski klub i Super Kartica). Akcija se odnosi i na nove i na postojeće korisnike.


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.