Fitpass3

Fitpass na poslednjoj ovogodišnjoj OCR Invictus trci u Vrdniku


U subotu 12. oktobra u Vrdniku je održana poslednja ovogodišnja OCR Invictus trka, a Fitpass je ponosno učestvovao u ovom izazovnom sportskom događaju. Takmičari su se okušali na stazama različitih dužina od 19, 10, 7 i 5 kilometara, što je omogućilo raznovrsno iskustvo za sve nivoe učesnika.

Ovogodišnja trka donela je i poseban novitet – family kategoriju, u kojoj su deca imala priliku da zajedno sa roditeljima dele izazove i zabavu trke. Ova nova kategorija omogućila je porodicama da zajedno prođu kroz različite prepreke i ojačaju svoj timski duh.

Proveli smo se odlično, vreme je bilo lepo i u idealnim uslovima takmičari su završili trku puni utisaka. Drago nam je što smo imali priliku da podržimo ovaj događaj i motivišemo ljude svih generacija da se bave sportom i aktivno provode vreme u prirodi. Nadamo se da ćemo sledeće godine ponovo biti deo OCR Invictus trke.

Takmičari su sa trke otišli inspirisani i puni pozitivne energije, a Fitpass nastavlja sa svojom misijom da inspiriše ljude širom Srbije na aktivan i zdrav način života.


Ove godine, Invictus Challenge trke bile su pravi spektakl! Evo kratkog pregleda sezone koja je oduševila sve ljubitelje OCR-a:

Invictus Fortress Challenge – 16. mart, Petrovaradinska tvrđava: Sezona je otvorena trkom kroz mistične katakombe i strme bedeme tvrđave, što je učesnicima pružilo nezaboravan doživljaj.

Invictus Challenge Štrand – 8. jun, plaža Štrand: Najkraća, ali ujedno i najteža staza, poligon od 1 km sa čak 35 prepreka, testirala je izdržljivost svih takmičara na pesku, travi i vodi.

Invictus Challenge Kopaonik – 6. jul: Trka koja je spojila osvajanje Pančićevog vrha i noćni izazov kroz šumu na surovom terenu Kopaonika, pružila je poseban adrenalinski doživljaj.

Invictus Challenge Fruška Gora – 12. oktobar, Vrdnik: Finalna trka, uz osveženje u Ledinačkom jezeru, bila je pravi test izdržljivosti i volje, za savršen kraj sezone.

Sezona 2024. je okupila preko 1,000 takmičara na svakoj trci, u kategorijama za sve – od profesionalaca do rekreativaca, a posebna pažnja posvećena je i timskim i porodičnim takmičenjima. Invictus Challenge je dokazao da je mnogo više od sporta – to je životni stil.

Spremite se za 2025. godinu i nove izazove! Fitpass će i dalje biti uz vas na svakom koraku, inspirišući vas da se pokrenete i živite zdravije!


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.