FitPass na regionalnoj konferenciji o tehnološkim inovacijama ”Innovation Talk 2020”


Druga po redu regionalna konferencija o tehnološkim inovacijama Innovation Talk 2020 održala se 3. februara 2020. godine u prepunoj kongresnoj sali beogradskog hotela Hilton. Podršku ovom značajnom događaju pružila je i naša kompanija, na kojoj je u sklopu programa Case study: Saradnja korporacija i startapova – uspešne priče učestvovao direktor i suosnivač FitPass-a Ognjen Radić. Pred velikim brojem domaćih i inostranih gostiju, preduzetnika i predstavnika sedme sile, Ognjen je predstavio razvojni put naše sportske porodice, kao i sve izazove sa kojima se suočavao tokom ovih pet godina od osnivanja firme.

 

 

Projekti na koje smo posebno ponosni, korisnici kojih je sve više kao i momente koji su obeležili njegovu karijeru bili su posebno obojeni velikim brojem pitanja od strane publike. Na ovaj način, sama ideja i funkcionisanje FitPass koncepta su bili približeni svima onima koji bi želeli da sport i rekreaciju konačno uključe u svoju svakodnevicu.

Konferenciju je organizovala Color Media Communications pod pokroviteljstvom Kabineta ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade Republike Srbije.Konferenciju je otvorio ministar za inovacije i tehnološki razvoj u Vladi Republike Srbije, Nenad Popović i ambasadorka Izraela Nj.E. Alona Fišer-Kam.

 

U galeriji ispod možete pogledati atmosferu sa ovog događaja:


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.