Untitled Design 1

FITPASS OBELEŽIO SVOJ PRVI JUBILEJ!


Untitled Design 12
Untitled Design 11
Untitled Design 10
Untitled Design 9
Untitled Design 8
Untitled Design 7

Beograd, 14.6.2024. – Brend Fitpass je proslavio svoj prvi značajan jubilej – 10 godina uspešnog poslovanja! Događaj je održan u prelepom ambijentu na Belom Dvoru, gde su se okupili brojni partneri i prijatelji brenda kako bi zajedno obeležili ovu važnu prekretnicu.

Tokom protekle decenije, Fitpass je postao sinonim za zdrav način života, pružajući
svojim korisnicima neograničen pristup različitim sportskim i rekreativnim aktivnostima širom Srbije. Na proslavi je istaknuto da je upravo zahvaljujući lojalnosti i podršci svojih korisnika i vrednom radu njihovog tima, Fitpass uspeo da se razvije u vodeći brend u oblasti sporta i rekreacije.

„Fitpass je danas prisutan u preko 40 gradova, nudi više od 70 različitih sportskih disciplina, a naša mreža uključuje preko 500 objekata u Srbiji – hvala vam što prepoznajete Fitpass kao jedan od vodećih korporativnih benefita.”, istakla je Marija Pasuljević, direktorka Fitpass Srbija.

Osim osvrta na postignute uspehe, Fitpass direktorka najavila je mnoge uzbudljive
aktivnosti koje nas očekuju u budućnosti. Posebno je istaknuto održavanje Fitpass
Games – jedinstvenog sportskog događaja koji će se održati u oktobru ove godine, kao i otvaranje Fitpass brenda u Crnoj Gori!

Pogledajte video sa proslave OVDE.


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.