FitPass postaje FatPass


APRILILI ?

 

Na Dan šale pravimo zazubice i maštamo koliko bi bilo dobro da preskočimo makar jedan trening i pojedemo finu masnu pljesku.

Ideja nam se toliko svidela, da smo ubeđivali šefa skoro nedelju dana da stvarno promenimo industriju i da se prebacimo u gastronomske vode. 

Umesto da stremi ka Mišelin zvezdicama, na kraju, kako bi udovoljio svima, častio je ceo tim ukusnom klopom, što mu dođe win-win situacija. Mi smo siti i zadovoljni, a šef je napokon povratio mir i balans.

A za tebe, na našem meniju, možeš da ostvariš 20% popusta na jednomesečne FitPass članarine uz specijalni promo kod FATPASS.


Prijatan trening!

 

 

Popust se obračunava čim upišeš promo kod u delu za članarine.

Obrati pažnju na to da se popust odnosi na korisnike koji prvi put kupuju FitPass članarinu, da se ne može kombinovati sa drugim popustima i da ga možeš iskoristiti samo jednom, i to 1. aprila 2022.


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.