FitPass u korak sa novim trendovima ♻


FitPass, kao firma od poverenja kod koje ste navikli na stalne inovacije i prilagođavanja novim trendovima i zahtevima tržišta, konstantno pokušava da pomera granice i izađe u susret novim željama i potrebama svojih korisnika.

U svetlu novih globalnih tendencija, svet se ubrzava, okreće se ka većoj bezbednosti, jačanju kolektivnog zdravlja i razmišljanjima o važnosti čovekovog imuniteta

FitPass sa svojom članarinom korisnicima garantuje potpunu slobodu treniranja, a samim tim i uštedu vremena jer je u pitanju univerzalna članarina za preko 70 disciplina i 650 sportskih objetaka. 

Fizička aktivnost je od krucijalne važnosti za jak organizam i bolji imunitet svakog čoveka, a u uslovima gde postoji zajednica ljudi sa istim ciljem okupljena oko FitPass-a, kolektiv će drastično biti zdraviji i jači.

 

I na kraju, odgovorom na poslednji uslov današnjice, a to je bezbednost, FitPass od 5. oktobra ukida korišćenje plastičnih kartica i članarine svojih privatnih korisnika bazira isključivo na mobilnoj aplikaciji. Na taj način beskontaktno čekiramo termine, ne može da nam se desi da karticu zaboravimo kod kuće i povrh svega – štitimo planetu.

Naša nova bezbednosno-ekološka promena stupa na snagu 5. oktobra do kada je neophodno da svi privatni korisnici preuzmu svoju FitPass aplikaciju i izvrše registraciju.

Sve ostalo ostaje isto – ponesete telefon u sportski objekat kao što ste i do sada radili, čekirate svoj termin putem QR koda na pultu i nastavite na trening.

 

S tim u vezi, u nekim objektima možete naći kutije koje su predviđene za prikupljanje sada već zastarelih plastičnih FitPass kartica, koje će ići dalje na recikliranje. Iznos koji se dobije FitPass će duplirati i tako povećan uplatiti u humanitarne svrhe. Na taj način ne samo da štitimo okolinu, već i činimo nešto društveno odgovorno zajedno sa vama, našim korisnicima koje ćemo dodatno i izvlačiti za besplatne članarine.

 

Objekti u kojima će se nalaziti kutije su: Ahilej Novi Beograd, Ahilej Zemun, Ahilej Zvezdara, Ahilej Žarkovo, Ahilej Voždovac, Ahilej Banjica, Ahilej Mirijevo, Ahilej Dorćol, Ahilej Banovo Brdo, Ahilej Kaluđerica, Ahilej Vračar, Ahilej Karaburma, Athletic’s Voždovac, Athletic’s Banovo Brdo, Athletic’s Konjarnik, Athletic’s Crveni Krst, Atheltic’s Vidikovac, Iron Republic, Iron Republic 2, Imperial gym, Teget, CF SinergijaFitnes klub Tonus Palilula , Fitnes klub Tonus ZvezdaraSynergy Training Centar,  The Classic Bulevar, Fitness klub Tonus i Šmek, Bodyline Fitness and Welness, MVP Active Lug, MVP Active Hadzet.

Hvala vam što sa nama malim koracima menjamo svet na bolje!

 

Vaš FitPass

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.