FitPass učestvovao na Soccer Zlatnom kupu


GSP Beograd je osvajač Soccer Zlatnog kupa!

FitPass podržava sportiste i rekreativce od svog nastanka, a u prethodnom periodu nam je zadovoljstvo bilo da učestvujemo kao sponzori u Soccer Zlatnom kupu koji već godinama okuplja rekreativce i ljubitelje malog fudbala. 

Protekle nedelje je ovaj praznik fudbala završen, a detaljniji izveštaj sa završne večeri pročitajte u nastavku:

Ekipa GSP Beograd novi je pobednik Soccer Zlatnog kupa, tačnije ovi momci su odbranili trofej! U finalu je pobeđen tim SO JKP BVK – 5:0 (1:0). Dvostruki strelac bio je Janjić, a po jednom su se u strelce upisali Milovanović, Stošić i Milošević. Za najboljeg igrača turnira izabran je Milošević iz ekipe GSP Beograd, njegov saigrač Milovanović je sa 10 golova prvi strelac, a za najboljeg golmana proglašen je Dušan Živković (SO JKP BVK). Sve trojica najboljih pojedinaca uz diplomu i pehar, dobili su i poklon-paket FitPass-a. Fair-play ekipe su Borba i Belgrade Airport. Generalni sponzor takmičenja bile su Soccer kladionice, generalni pokrovitelj bio je Sportski savez Srbije, a zlatni sponzori LAV Premium, FitPass, Red Bull i Gala voda.


Najnovije informacije potražite i putem zvaničnog Instagram profila i sajta.

 


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.