Woman smiling

Kako da maksimalno iskoristitiš Fitpass benefit za tvoj tim?


Razmišljaš o Fitpassu ali nisi sasvim siguran/a kako da iskoristiš ovaj benefit na najbolji mogući način i izvučeš najveću korist za svoj tim i firmu?

Nema problema – Pročitaj ovaj vodič i saznaj šta sve možeš da uradiš sa Fitpass članarinom za svoj tim.

Podižemo zdravlje i produktivnost na novi nivo

Fitpass za firme doprinosi unapređenju fizičke i mentalne dobrobiti zaposlenih. Zaposleni koji redovno vežbaju su manje podložni stresu, imaju više energije i generalno su srećniji – što se sve pozitivno odražava na njihovu produktivnost i zadovoljstvo na radu. Kroz Fitpass, zaposleni ne samo da dobijaju pristup najboljim teretanama i sportskim objektima, već i priliku da kao tim učestvuju u različitim aktivnostima. Ovo ne samo da jača timski duh, već i motiviše zaposlene da daju sve od sebe.

man working out

Fleksibilnost na svakom koraku – Opcije za svakoga

Treniranje bilo gde i bilo kada. Tvoji zaposleni će moći da treniraju svakog dana, na putu sa posla ili u blizini kuće. Čak i timovi koji žive u drugim gradovima neće biti zapostavljeni jer Fitpass u mreži ima preko 500 najboljih sportskih objekata širom zemlje. 

Šta sve možeš sa jednom članarinom

Sa Fitpass članarinom možeš da uneseš dinamiku u svoj trening, menjanjem objekata u kojima treniraš, ali i promenom sportova. Zaviri u Fitpass bazu objekata i odaberi između bazena, joge, kuglanja, bilijara, i još mnogo drugih aktivnosti.

Popusti na proizvode i usluge

Kao korisnik Fitpass članarine, postaješ deo jedinstvenog lojaliti programa – Fitpass Kluba koji ti omogućava popuste i ostale pogodnosti kod naših partnera iz sfera sporta, fitnesa, nutricionizma, medicine, kao i nege, lepota i zdravlja.

Employer Branding kroz izgradnju timskog duha

Employer branding je proces oblikovanja i promocije imidža firme kao atraktivnog i poželjnog mesta za rad i važna stavka ako tvoja firma želi da privuče i zadrži kvalitetan kadar. Kroz jasno definisanu korporativnu kulturu i autentičan brend, možeš da izgradiš reputaciju poželjnog poslodavca i privučeš talente iz svog sektora.

Fitpass za firme doprinosi dobrobiti zaposlenih stvaranjem pozitivnog radnog okruženja, pomaže povezivanju tima kroz tim bilding aktivnosti, ali daje i dodatni benefit za sve tvoje zaposlene. Koristeći Fitpass zaposleni brinu o svom zdravlju, smanjuju stres fizičkom aktivnošću, i samim tim postaju produktivniji i zadovoljniji na poslu.

Pomažemo ti u organizaciji timbilding aktivnosti

Mi razumemo da se briga o zaposlenima ne završava u 17h. Osim individualnog zdravlja, Fitpass otvara vrata za nezaboravne tim bilding aktivnosti. Od malog fudbala do grupnih treninga ili takmičenja u kuglanju i bilijaru, izbor je raznovrstan. Ne radi se samo o zabavi, već i o jačanju međusobnog poverenja i timskog duha.

Untitled Design 1 1

Benefiti za celu porodicu

Fitpass može da koristi i dete zaposlenog do 15 godina, dok partner može da nabavi Fitpass po istoj pristupačnoj ceni koje je obezbedila firma supružnika. Ovo je savršen način da cela porodica uđe u svet zdravog života.  

Upravo ova fleksibilnost i inkluzivnost čine Fitpass ne samo korisnim, već i pametnim izborom koji podstiče pozitivnu atmosferu u timu i van njega. 

little girl playing sport

Cena koja će odgovarati tvom šefu

Javi nam se i naši prodavci će te kontaktirati sa ponudom za tvoj tim. U zavisnosti od broja zaposlenih cena može da se koriguje, a takođe postoji opcija da firma pokriva jedan deo troška, dok zaposleni doplaćuje ostatak članarine. 

Zaključak

Fitpass za firme je više od samo jedne pogodnosti, to je alat koji služi za izgradnju zdravijeg, produktivnijeg i srećnijeg radnog okruženja. 

Ukoliko želiš da nabaviš Fitpass za svoje zaposlene u firmi, popuni formu u nastavku teksta, a naši prodavci će te kontaktirati ubrzo sa ponudom za tvoj tim.

Najčešće postavljana pitanja

1. Koji su uslovi da moja kompanija može da nabavi Fitpass članarinu za zaposlene?

Jedini uslov jeste da posluješ u kompaniji koja je registrovana u Srbiji  i  da tvoja kompanija ima određeni broj zainteresovanih ljudi koji bi koristili Fitpass. Što više zainteresovanih korisnika, ponuda će biti pristupačnija.

2. Kako mogu da platim Fitpass članarinu?

Plaćanje članarine za poslovne korisnike zavisi od kompanije u kojoj radiš, to jest od tipa sastavljenog ugovora. Molimo te da se obratiš svom HR-u ili osobi odgovornoj za kompanijske benefite.

3. Moja kompanija nije u sklopu Fitpass sistema. Šta da radim?

Ako želiš da tvoja kompanija bude deo Fitpass sistema i svojim zaposlenima omogući dodatne pogodnosti, piši nam na kontakt@fitpass.rs i ostavi nam podatke HR službe ili odgovorne osobe za kompanijske benefite i mi ćemo ih kontaktirati i pokušati da ostvarimo saradnju.

4. U kojim sve sportskim objektima mogu da treniram preko Fitpassa?

Kao korisnik Fitpass članarine možeš da treniraš u svim objektima koji su dostupni u našem sistemu. Pogledaj spisak svih objekata ovde

5. Da li su sve aktivnosti u Fitpass sistemu besplatne?

Većina aktivnosti iz našeg sistema se ne plaća dodatno, dok je za neke premijum aktivnosti potrebna doplata. Sve informacije možeš da saznaš na stranici samog objekta putem našeg sajta ili aplikacije.


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.