“Fizička aktivnost rezultira pozitivnom poslovnom atmosferom” – iskustva FitPass poslovnih korisnika


Još od drevnog Rima poznato da je u zdravom telu zdrav i duh, ali tek u savremenom dobu saznajemo da je ova krilatica upravo temelj zdravog i produktivnog kompanijskog kolektiva u kome rade zdravi i zadovoljni zaposleni. 

 

FitPass je sistem koga su prepoznale vodeće kompanije raznih profila kao partnera u putu poboljšanja zdravlja svojih zaposlenih, pa danas prenosimo neke od njihovih priča:

 

 

SAB protection 

 

Uzimajućii u obzir da se bavimo delatnošću privatnog obezbeđenja, izraženo je korišćenje teretana i fitnes centara. Pri neposrednim svakodnevnim komunikacijama sa zaposlenima došli smo do saznanja da veliki procenat čine oni koji su stalni korisnici usluga različitih sportskih objekata pri čemu određeni broj aktivno koristi usluge nekoliko različitih sportskih objekata i centara. Korišćenjem FitPass kartice ostvaruje se vidna ušteda u pogledu plaćanja članarina i vremena, a dodatno zaposleni više nisu ograničeni na korišćenje isključivo jednog sportskog objekta.

Na naš tim ova poslovna odluka je uticala izuzetno pozitivno s obzirom da je podstakla poboljšanje međuljudskih odnosa zaposlenih u toku i van radnog vremena

usled zajedničkog učestvovanja u različitim sportskim aktivnostima.

 

SixSentix i QACube

 

Kako je u zdravom telu zdrav duh, odlučili smo da u Sixsentix-u i QACube-u omogućimo korišćenje FitPass kartice. Zdravlje je uvek na prvom mestu, pogotovo u ovoj situaciji koja nas je sve zadesila. Uz FitPass karticu našim zaposlenima je mnogo lakše da organizuju svoje sportske aktivnosti i da koriste koriste teretane, bazene, kao i različite discipline koje FitPass ima u ponudi kako bi brinuli o svom fizičkom, a samim tim i mentalnom zdravlju.

 

Everseen

 

Everseen je prepoznao značaj investiranja u svoje zaposlene i sklopio saradnju sa FitPass-om koji pokriva preko 600 objekata u našoj zemlji, što je za naše zaposlene koji rade iz raznih gradova u Srbiji veliki benefit. Kompanija je uvođenjem FitPass-a dodatno dobila na imidžu i time ovu članarinu uvrstila među svoje glavne benefite prilikom regrutacije.

Sportska aktivnost se pozitivno odražava na zaposlene, na njihovu produktivnost, zdravlje i raspoloženje koje rezultira prijatnom poslovnom atmosferom. FitPass i bavljenje sportskim aktivnostima omogućilo je našim timovima veću energiju, koncentraciju i motivaciju, a takođe je doprinelo i sklapanju prijateljstava među kolegama koji nakon posla treniraju zajedno.

Ono što se našim timovima najviše dopada je mogućnost kombinovanja više sportskih objekata i aktivnosti tokom jednog meseca, pa tako zaposleni koriste razne aktivnosti – od bilijara, kuglanja do grupnih treninga i teretane.

 

 

Ukoliko i vi želite da ulažete u svoje zaposlene koji će vam vraćati većom produktivnošću, motivacijom i energičnošću, FitPass će vam omogućiti posebnu ponudu kako biste dobili najbolje od našeg sistema. Više informacija možete pronaći putem OVOG LINKA.

 

 

 

 


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.