House of Supplements – 10% popusta na suplemente


House od Supplements je radnja specijalizovana za prodaju suplemenata i dodataka ishrani.

Radnja se nalazi na Autokomandi na adresi Bulevar Oslobođenja 63 i prostire se na više od 60 kvadrata prostora opremljenog proizvodima koji će unaprediti performanse treninga i opštu psiho-fizičku spremu!

House of Supplements je vaša nova kuća sportske suplementacije, opreme i garderobe u kojoj možete naći svetske premium brendove i neke od najkvalitetnijih proizvoda na tržištu!

Iskoristi 10% popusta na brendove

5Stars, Blastex, Dorian Yates Nutrition,  Labrada, Maximalium, Maxler, Muscle Pharm, NPN, Nutrex, Nutriversum, Pure, QnT, Smmash, Superior, Tesla Nutrition, Ultimate Nutrition, Workout Nutrition,  Yamamoto Nutrition  sa kodom HOUSE10 

Popust možeš da iskoristiš u online shopu ukucavanjem koda HOUSE10 ili u radnjama, pokazivanjem aktivne Fitpass članarine.


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.